「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
屌, 打到第5層係方格陣衰左
玩遊戲最緊要開心姐,用唔用SL 法好死。 隻game又冇咩競爭可言。主要都係擦寶同打關,我覺得用又無況。
成日都想搵人打方舟, 但都唔知點約

聽日打呀, 你ps group 問。到時我會應你!
玩遊戲最緊要開心姐,用唔用SL 法好死。 隻game又冇咩競爭可言。主要都係擦寶同打關,我覺得用又無況。

夠通透
成日都想搵人打方舟, 但都唔知點約

聽日打呀, 你ps group 問。到時我會應你!

可唔可以add我入group, 我冇入到
開左場方舟, 打到第5層
d人斷哂線得返自己一個
然後不斷有人入到黎但好快又彈返走

有冇人試過咁?
岩岩打到世界2,得18lv第一關都唔夠打 請問係唔係正常
岩岩打到世界2,得18lv第一關都唔夠打 請問係唔係正常

唔正常

因為我極限mode 直接開人15Lv世界2 都夠揪第一章

你係咪玩困難呀?
琴日執左個減cd時間既5洞螺旋丸,刷埋3連藍+2連黃,reload快到亂掟都得,好爽
琴日執左個減cd時間既5洞螺旋丸,刷埋3連藍+2連黃,reload快到亂掟都得,好爽

範圍大到hihi 果下先正 過份得好離普
12洞既武器有無話去到邊關先會趺
定係一開始1-1都會趺
利申lv30+37
定係一開始1-1都會趺
利申lv30+37

一把12洞都冇見過 夠用就得
開每一個難度係咪要將舊難度所有地圖打晒先有
有冇人一齊打

add psn elvischunnn
定係一開始1-1都會趺
利申lv30+37

1-1 ,1-2 都會出
當然打傳奇機率高好多。
定係一開始1-1都會趺
利申lv30+37

當然打傳奇機率高好多。

打左N場,方舟5層都唔見,運氣既野
定係一開始1-1都會趺
利申lv30+37

當然打傳奇機率高好多。

咁係咪刷傳奇1-1已經ok
或者你地通常刷邊關
定係一開始1-1都會趺
利申lv30+37

當然打傳奇機率高好多。

或者你地通常刷邊關

1-2 rush 3分鐘

範圍大到hihi 果下先正 過份得好離普

見d自己友就比人圍死,掟一個埋去

當然打傳奇機率高好多。

或者你地通常刷邊關

ok

當然打傳奇機率高好多。

或者你地通常刷邊關

如果你想刷得快 補住wct 巴打 propk巴打同樓主
佢地都係三分內 rush完。 我就成日跟wctwct巴打 擦, 通常一個鐘都跌好多橙裝、但係咪12洞就睇運。 但我同親佢打都有

或者你地通常刷邊關

如果你想刷得快 補住wct 巴打 propk巴打同樓主
佢地都係三分內 rush完。 我就成日跟wctwct巴打 擦, 通常一個鐘都跌好多橙裝、但係咪12洞就睇運。 但我同親佢打都有

明白
轉頭add psn
psn: fyoppa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞