「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
完全唔識玩 開完15lv人之後連第一關easy都被屌打 求救
好想買dlc 槍

唔買根本玩唔到

一支dlc 槍都唔洗都夠打legend, 只係打得慢啲je
好想買dlc 槍

唔買根本玩唔到

有毀滅者同螺旋手榴彈差好遠喎
其實打完傳奇武器仲要磨老底升能力石

唔買根本玩唔到

有毀滅者同螺旋手榴彈差好遠喎

速度上既分別,基本上有一支射回/射閃既十洞主武已經夠打legend
留名待我solo 完world 2 升到人仔30lv 先加巴打們刷裝
速食文化太易玩悶隻game

理論上重要打material洗socket, 不過唔適用於果啲大大聲話比人知自己用緊S/L洗洞同copy武既人
留名待我solo 完world 2 升到人仔30lv 先加巴打們刷裝

調番轉開心啲,應該跟人打一兩鋪上左30lv 先玩solo, 頂多半個鐘既事。

怪lv同item lv 跟人, 20lv solo 冋30lv solo 既難度其實無分別,但係20lv 跌神stat 既武器,都只係20lv 既武,將來用唔番。

理論上重要打material洗socket, 不過唔適用於果啲大大聲話比人知自己用緊S/L洗洞同copy武既人

copy完 sl完,又要磨個d紅 藍 黃 白 石仔
極限模式磨到30LVL
差20個bounties就白金
求carry
三個角色用咩好?
轉用傳奇武都唔覺勁左原來冇升過把野
between咩職配咩武係咪會勁d
破壞者主武應該用咩
破壞者主武應該用咩

所有職都係smg + 毀滅者+ 螺旋丸
破壞者主武應該用咩

毀滅者0秒charge勁好撚多,4個藍色連洞加6同5lv既能量就夠0秒
破壞者主武應該用咩

好撚難出
係咪過關唔死打爆晒d塔會有加成?
破壞者主武應該用咩

好撚難出
係咪過關唔死打爆晒d塔會有加成?

3塔 狂掃獎勵,
一次傳奇快刷億半經,會彈好多武器同龍珠出黎
好想買dlc 槍

唔買根本玩唔到

打普通關卡傳奇難度
我覺得絕對足夠

但要打方舟我覺得就唔好呃自己

會比人屌你「唔撚洗刷架」

咁我玩黎做乜

調番轉開心啲,應該跟人打一兩鋪上左30lv 先玩solo, 頂多半個鐘既事。

怪lv同item lv 跟人, 20lv solo 冋30lv solo 既難度其實無分別,但係20lv 跌神stat 既武器,都只係20lv 既武,將來用唔番。

無錯,跟人升上30先
再自己打一次世界2通關

我帶各位巴打上30係唔想你地浪費時間拎啲
30lv 以下武器

細佬當日放假自己刷足2日先30lv
慢慢由困難開始磨
到親手刷到第一把毀滅者先敢刷大師
有冇人得閒帶我上30
破壞者主武應該用咩

SMG廢

會比人屌你「唔撚洗刷架」

咁我玩黎做乜

冇屌人wo,

有心屌又洗乜教精人?唔好誤會語氣

造game 果班友唔是on9

你估佢地唔知個savedata 係local?

仲要出個本地掉落?

我覆果位巴打叫佢唔洗刷

純粹係因為大家上得高登

有好野就大家分享

有得慳時間又玩得爽快d 又有咩問題?

BTW,自己開心既話咪唔好用S/L

想點玩係你自己既選擇

咁你記住唔好用S/L wo
扮清高會死全家,小心

冇錯,咁玩起馬慳返30 前跌低Lv 裝既時間

我見有巴打鍾意覆A巴打 post既時間單打B巴打
咁我又單打下

跟人升上30 都好有問題架
會加速隻game 死亡
想緊要享受遊戲
每一粒exp 都應該自己親手打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞