「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
留名待我solo 完world 2 升到人仔30lv 先加巴打們刷裝
速食文化太易玩悶隻game

調番轉開心啲,應該跟人打一兩鋪上左30lv 先玩solo, 頂多半個鐘既事。

怪lv同item lv 跟人, 20lv solo 冋30lv solo 既難度其實無分別,但係20lv 跌神stat 既武器,都只係20lv 既武,將來用唔番。

無錯,跟人升上30先
再自己打一次世界2通關

我帶各位巴打上30係唔想你地浪費時間拎啲
30lv 以下武器

細佬當日放假自己刷足2日先30lv
慢慢由困難開始磨
到親手刷到第一把毀滅者先敢刷大師

我當初係自己打到12洞毀滅擊退
再加上未識壓 0 秒充能下去入人傳奇場
一路冇遇過3 分鐘一場既1-2

之後好運打到11洞毀迴先開始爽快
留名待我solo 完world 2 升到人仔30lv 先加巴打們刷裝

調番轉開心啲,應該跟人打一兩鋪上左30lv 先玩solo, 頂多半個鐘既事。

怪lv同item lv 跟人, 20lv solo 冋30lv solo 既難度其實無分別,但係20lv 跌神stat 既武器,都只係20lv 既武,將來用唔番。

無錯,跟人升上30先
再自己打一次世界2通關

30lv 以下武器

慢慢由困難開始磨

你地講完就中左把12洞能量槍攻擊閃電....25lv

無錯,跟人升上30先
再自己打一次世界2通關

30lv 以下武器

慢慢由困難開始磨

用住先,都勁過30既紫裝幾倍

無錯,跟人升上30先
再自己打一次世界2通關

30lv 以下武器

慢慢由困難開始磨

睇真D 得9洞 但都勁過曬我D副 重武
係D子彈消得好快

係D子彈消得好快

同你一樣, 能量槍d彈倒水咁
又要近先中
但打極都唔跌其他

係D子彈消得好快

又要近先中
但打極都唔跌其他

副武用緊左輪叫做有得遠狙 但彈道左右分開
我當初用 火焰槍 射擊回力標刷上黎添呀
依加人多,有人帶30,間唔中跟下傳奇團
已經輕鬆好多啦
有冇話咩場單刷易刷又快
有冇話咩場單刷易刷又快

1-1
有冇話咩場單刷易刷又快

1-1

好多人刷1-2 但我自己覺得1-1d怪冇咁密
可以全程衝
之前以為個重生器會buff埋挑戰事件出既箱
而家都廢事停 狂禁r1衝
原來隻game 有傳奇箱,master 難度見到,一開出兩件legend 一件rare

個人鐘意打巴西既第一版多啲,第一關個版圖一起風雪就睇到眼花
由於俾人屌話煩,我打兩句算

想換武器,只要:

12洞 崩壞者 射擊 迴力鏢 / 榴彈

其他所有「射擊」武器已經有齊

PSN:PKproHKG

點比槍人

係D子彈消得好快

又要近先中
但打極都唔跌其他

副武用緊左輪叫做有得遠狙 但彈道左右分開

副武未有勁既毀滅者時,用powershot 實在啲,至少直線打晒
三個角色用咩好?

三個角色用咩好?

其實無所謂架

自己鍾意
相同裝備下我覺得坦克最爽,兩碌炮
我都玩緊隻坦
三個角色用咩好?

其實無所謂架

自己鍾意
我都玩緊隻坦

我一開頭都揀左坦
好似好短咁

想re隻破壞者
佢個暴衝好似幾好用

其實無所謂架

自己鍾意
我都玩緊隻坦

我一開頭都揀左坦
好似好短咁

想re隻破壞者
佢個暴衝好似幾好用

破壞者最惡用 如果有買dlc, 坦克可以用smg

其實無所謂架

自己鍾意
我都玩緊隻坦

我一開頭都揀左坦
好似好短咁

想re隻破壞者
佢個暴衝好似幾好用

破壞者最惡用 如果有買dlc, 坦克可以用smg

破壞者招dash 好正架
生存力最高
三個角色用咩好?

主武:
生化專員:異種獵槍 射電
破壞者:異種獵槍 射電
坦克:能量槍 射 擊倒

次要:All 毀滅者 射 迴力/電

重型:All 發射器 射 榴彈

配備:All 渦流彈 快填
原來隻game 有傳奇箱,master 難度見到,一開出兩件legend 一件rare

個人鐘意打巴西既第一版多啲,第一關個版圖一起風雪就睇到眼花

係,我成世人見過一次only
有冇話咩場單刷易刷又快

1-1

好多人刷1-2 但我自己覺得1-1d怪冇咁密
可以全程衝
之前以為個重生器會buff埋挑戰事件出既箱
而家都廢事停 狂禁r1衝

兩關都各有各好
成日都想搵人打方舟, 但都唔知點約
5層傳奇d箱 一個射擊敵人都唔跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞