「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
點解我入場果到 其他人d場全部都係紅色?

未試過入到人場 nat3問題?

你用router?
點解我入場果到 其他人d場全部都係紅色?

未試過入到人場 nat3問題?

你用router?

如果係,部PS4有無放係DMZ?
有無巴打今晚得閒帶上30

點解要洗藍連?
參透下

放倍能加爆擊有用?

唔明

我見你藍洞用倍能,爆擊加到4x%,效果明顯?

佢爆擊冇特效,不過多連藍就可以放爆擊都0秒充能

同時爆擊石係提高裝備能力加值最高(迴力鏢傷害)
好耐無中過好野,終於有其他槍玩下

好耐無中過好野,終於有其他槍玩下

正野

有無巴打想copy
30/300優先 留低tg

巴打我想copy,無tg,email得唔得

有無巴打想copy
30/300優先 留低tg

巴打我想copy,無tg,email得唔得

我email係 72LiHKG@outlook.com

極限mode 捱撚到30/8x 終於打到把毀滅者射榴彈
有無巴打可以帶

黑左唔比用

由30/15x刷到30/212終於出到把12洞
差2個角色30lv+故事同極限30lv就白金

呢把好野喎

呢把好野喎

能力係其次,唔洗卡白金先係重點因為唔想copy

場場D人都開困難
我自己又唔勁D武又廢
有冇巴打知點先可以勁D

場場D人都開困難
我自己又唔勁D武又廢
有冇巴打知點先可以勁D

自己開等人join

如果有add 左我既,我見唔係30/300 果啲通常都會亂入幫手

呢把好野喎

白金係乜黎?lv ?

場場D人都開困難
我自己又唔勁D武又廢
有冇巴打知點先可以勁D

自己開等人join

如果有add 左我既,我見唔係30/300 果啲通常都會亂入幫手

巴打咩名

呢把好野喎

白金係乜黎?lv ?

粗fee

黑左唔比用

官方mode:

「唔俾錢學人用DLC 武,食屎啦你

場場D人都開困難
我自己又唔勁D武又廢
有冇巴打知點先可以勁D

自己開等人join

巴打咩名

psn: getter173

我係慢慢全圖清果啲人,打1-2 成八九分鐘架

白金係乜黎?lv ?

粗fee

唔太搵到邊度睇自己拎左乜trophy...有啲目標玩下都好wo

呢家最想打到既係powershot 射閃,毀滅者出左好多支,都未見到powershot
升30要幾耐 升到9已經好吃力
點先開到最尾個兩個難度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞