「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
今日solo 打大師1-2 跌左第一把傳奇雷射槍12洞 技能係射擊閃電 入晒石都係得9x 萬HP 呢把長用都OK 麻 如果打傳奇級
我用坦

洗晒啲stat 未?秒傷點都最少百五萬啦

把野夠solo 大部份legend 關架啦
第一次打方舟,差唔多成個鐘得果一把legend

尾果層隻大佬又惡打

完全唔cost effective

尾果層隻大佬又惡打

得唔得閒帶上30
岩岩加左你
我係要自己開場定係等30lv巴打開場?

尾果層隻大佬又惡打

你打困難?
因為傳奇果級開箱加成高好多
但難打好多

尾果層隻大佬又惡打

你打困難?
但難打好多

大約三十五分鐘姐 傳奇最後都至少四支傳奇槍喎
有無巴打得閒
小弟psn:Hi_ _im_ _K
john巴我係咪要入你個場先得?

尾果層隻大佬又惡打

你打困難?
但難打好多

第一次打,未開傳奇lv 丫。

不過打完一次真係唔想再打,even 係橫掃都咁攰,單拖solo 應該想嘔

尾果層隻大佬又惡打

你打困難?
但難打好多

我打困難已經基乎冇停步咁衝都成九個字先打完,行左好多無謂既路 同埋單打要35分係咪用tank 先做到?

另外計難度,我打1-2 尻衝五分鐘一場,八場點都唔止四把legend la, 重要唔洗用腦

之後就係刷裝
你一陣悶就自己出去玩
件裝冇橙色基本上唔洗理

尾果層隻大佬又惡打

得唔得閒帶上30
岩岩加左你

我通常都係十一點度打到十二點半,星期六日就晏晝二至四。 想我帶就我時亂入就得,我長開frd only, 不過我會睇隊友lv 揀用乜,如果有番咁上下lv 我會收埋啲毀滅者,唔想咁無腦刷 就算solo 玩我都係拎smg 加powershot 多

之後就係刷裝
你一陣悶就自己出去玩
件裝冇橙色基本上唔洗理

完全唔知發生咩事
個粒螺旋丸就係dlc?

之後就係刷裝
你一陣悶就自己出去玩
件裝冇橙色基本上唔洗理

完全唔知發生咩事
個粒螺旋丸就係dlc?

把激光槍係dlc
個螺旋丸係把槍嘅技

之後就係刷裝
你一陣悶就自己出去玩
件裝冇橙色基本上唔洗理

完全唔知發生咩事
個粒螺旋丸就係dlc?

把激光槍係dlc
個螺旋丸係把槍嘅技

第一次見到粒螺旋丸真係呆左
唔該哂巴打
新手30/23 留名 求帶
崩解者係咪唔勁
唔見有人提?
崩解者係咪唔勁
唔見有人提?

仲廢過左輪
崩解者係咪唔勁
唔見有人提?

仲廢過左輪

聽日課16蚊先
崩解者係咪唔勁
唔見有人提?

仲廢過左輪

聽日課16蚊先

課得就買縲絲丸加毀滅者

你打困難?
但難打好多

我打困難已經基乎冇停步咁衝都成九個字先打完,行左好多無謂既路 同埋單打要35分係咪用tank 先做到?

另外計難度,我打1-2 尻衝五分鐘一場,八場點都唔止四把legend la, 重要唔洗用腦

打傳奇方舟先叫做有番d挑戰性
希望隻game會更新

上左三十LV 刷到呢幾把
SOLO大師級都有D難度 成日清唔切怪

上左三十LV 刷到呢幾把
SOLO大師級都有D難度 成日清唔切怪

把毀滅者其實夠清
不過要洗下D洞
洗番多幾個紅色同藍色洞
因為紅色加攻 藍色減充能時間
而充能時間係指開槍後幾秒先到最高攻 (槍囗有三圈)
你而家要1.4秒 所以清得慢
如果開過另外一隻人,d能量球咪要由頭儲過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞