「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
有無人玩

買左dlc武 即係好似解鎖左咁
同基本武器一樣咁跌

買完仲要等佢跌 仲要刷靚屬

Sry 我仲係唔明
我本身有個lv30既生物專家
但係我買咗毀滅者+螺旋丸個DLC包
咁我依家係咪要升個坦克上lv30先有機會刷到DLC啲武器?
如果要又係要刷 咁同我地平時普通刷有咩分別

我終於明啦 原來DLC啲武器係3個職業都會用到
我開頭以為係得坦克專用
自己打升到30lv
9洞12洞其實係指邊關?
有無人可以帶我升
PSN: Benchui2345
9洞12洞其實係指邊關?

講緊武器洞數,最正係30lv傳奇12洞加靚技
今日跟左兩個300lv打傳奇方舟,38分鐘
上面留既psn都加哂了, 如果有巴打想帶升。 就add 我啦。我會同幾位巴打擦1-1 1-2傳奇
隨便入黎
我想問下d裝可唔可以share俾fd?
我想問下d裝可唔可以share俾fd?

好似話 同一個畫面 , 登入兩個psn可以 扔裝比fd
我係HKG 果邊開post 冇人睇既屌

我玩左幾日
PSN:PKproHKG

坦克 30/300
生物 30/23x

用緊11洞毀滅者 射擊 迴力鏢
單刷 1-2 傳奇 3分鐘內
一帶三打傳奇方Jer 40分鐘內五層

我開game 只會set 好友限定,
見到我既隨便入
(幾Lv 都得,你跟得切我就OK

- - - - - - - - -

另外,
想同巴打們換copy 武,
其他12洞我有:

異種獵槍 射擊 閃電 / 迴力鏢
毀滅者 射擊 擊倒
電火槍 射擊 迴力鏢

渦流彈 快填 5連藍洞 / 2連黃 + 3連藍

有巴打有其他12洞武器可以同我trade copy

利申,我唔送武器,
因為我都係打到第一把勁野先開始有台仔show 我
大家努力
另外,
如果有巴打想升人 / 重練角色,
都可以add 我PSN(上面個post)

有買Season pass既就直開15 Lv人,
冇買既就用簡單狗衝去世界 2 搵我

我可以10分鐘內帶你由15升30,
真正爽快係由Lv 30 開始,
所以快快趣上30 打裝啦!
唉,我想重玩隻坦
打傳奇方舟都方便啲
生化人連格仔陣都衝唔過

遲下周街坦克時又會削弱返坦克架喇

對上個patch 9月好似,1.06
官方話左已經冇野好改
唉,我想重玩隻坦
打傳奇方舟都方便啲
生化人連格仔陣都衝唔過

遲下周街坦克時又會削弱返坦克架喇

對上個patch 9月好似,1.06
官方話左已經冇野好改

打傳奇方Jer 一定係 2坦2補最撚快同安全
破壞者冇撚用

買完仲要等佢跌 仲要刷靚屬

Sry 我仲係唔明
我本身有個lv30既生物專家
但係我買咗毀滅者+螺旋丸個DLC包
咁我依家係咪要升個坦克上lv30先有機會刷到DLC啲武器?
如果要又係要刷 咁同我地平時普通刷有咩分別

我終於明啦 原來DLC啲武器係3個職業都會用到
我開頭以為係得坦克專用

其實除左突擊者外,
其他兩個職都係用返自己專屬武最勁

由其是坦克,
主武用能量槍 射擊 擊退,想死都難

前題係副武要用毀滅者 射者 迴力鏢,
換彈既 2 秒空檔換主武
講多句

渦流彈既洞色,五連藍係正既,

成個Mon 咁大,但得 4 秒。

講實用性就一定係 二連黃 + 三連藍

快速裝填 = CD 30s -> 15s

如果全部放晒Lv 6 石,範圍一樣好撚大,

但重點係持續時間有 7 秒,

扣除掉彈 + o禁多下L2,一個人用一次約 8 秒,

換言之只要隊中有兩個人就可以無間斷轉轉轉

訓覺

歡迎Add 我一齊玩 / 問我野都得
Hero1newtype
chuchulam
Brianyuen1221
mrmuii2
midnette
Cyril409
siuyunyun
getter173
raprst
williamkuen
eoeo11012
wahjai17
ballchan6
wujoechan
wctwct2613
Felix-Chak
Jeffrey2773
cykeung
Benchui2345
HEAxKTY
Iantom1026
peshk_skyyiu

我玩左幾日

坦克 30/300
生物 30/23x

見到我既隨便入

另外,
其他12洞我有:

毀滅者 射擊 擊倒
電火槍 射擊 迴力鏢

利申,我唔送武器,
大家努力

無買dlc 帶唔帶到打方舟
毀滅者一定要課先有
琴日開始玩到lv7,係唔係直接買pass開過新人玩好?
買pass係咪去7仔買點數咭入最快?
另外開個新人玩揀坦克係咪好啲?

我玩左幾日

坦克 30/300
生物 30/23x

見到我既隨便入

另外,
其他12洞我有:

毀滅者 射擊 擊倒
電火槍 射擊 迴力鏢

利申,我唔送武器,
大家努力

無買dlc 帶唔帶到打方舟

依隻game有得送武器咩
想問下各位,已買左pass,㨂左新各色但點解唔可以直上15lv。
想問下各位,已買左pass,㨂左新角色但點解唔可以直上15lv。
想問下各位,已買左pass,㨂左新角色但點解唔可以直上15lv。

有冇逐個dlc download番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞