「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

大約三十五分鐘姐 傳奇最後都至少四支傳奇槍喎

我打困難已經基乎冇停步咁衝都成九個字先打完,行左好多無謂既路 同埋單打要35分係咪用tank 先做到?

另外計難度,我打1-2 尻衝五分鐘一場,八場點都唔止四把legend la, 重要唔洗用腦

打傳奇方舟先叫做有番d挑戰性
希望隻game會更新

1-2琴日做到穩定2分53秒一場

上左三十LV 刷到呢幾把
SOLO大師級都有D難度 成日清唔切怪

把毀滅者其實夠清
不過要洗下D洞
洗番多幾個紅色同藍色洞
因為紅色加攻 藍色減充能時間
而充能時間係指開槍後幾秒先到最高攻 (槍囗有三圈)
你而家要1.4秒 所以清得慢

毀滅者一定要最少3-4連藍洞,再右d紅連,其色洞我放6lv倍能,d傳奇變種人一hi就死

上左三十LV 刷到呢幾把
SOLO大師級都有D難度 成日清唔切怪

把毀滅者其實夠清
不過要洗下D洞
洗番多幾個紅色同藍色洞
因為紅色加攻 藍色減充能時間
而充能時間係指開槍後幾秒先到最高攻 (槍囗有三圈)
你而家要1.4秒 所以清得慢

毀滅者一定要最少3-4連藍洞,再加d紅連,其色洞我放6lv倍能,d傳奇變種人一hi就死
明解我再洗洗佢
D能量核邊到刷好 好唔夠用
能量槍係咪dlc?
新手求carry JC19911997

之後就係刷裝
你一陣悶就自己出去玩
件裝冇橙色基本上唔洗理

完全唔知發生咩事
個粒螺旋丸就係dlc?

把激光槍係dlc
個螺旋丸係把槍嘅技

螺旋丸係dlc個手榴彈
明解我再洗洗佢
D能量核邊到刷好 好唔夠用

ufo開箱應該最多最快
新手求carry JC19911997

我依家可以 psn:fatbyea

我打困難已經基乎冇停步咁衝都成九個字先打完,行左好多無謂既路 同埋單打要35分係咪用tank 先做到?

另外計難度,我打1-2 尻衝五分鐘一場,八場點都唔止四把legend la, 重要唔洗用腦

希望隻game會更新

直衝解任拎完場獎勵,定係橫掃晒啲怪先。。。

希望隻game會更新

清哂應該冇咩可能 通常係call直昇機個位清怪等掃描完 清個堆怪跌既橙武 仲正過開箱個d

希望隻game會更新

刷1-1同1-2個d打夠3個重新point同做左main mission咪拎獎走人,打晒有咩用,side mission就路過有就打

刷1-1同1-2個d打夠3個重新point同做左main mission咪拎獎走人,打晒有咩用,side mission就路過有就打

唔知邊種打法多啲野刷嘛,我習慣況路清,靠打怪出item
點樣可以升快d, 打左一陣覺得自己好廢咁 ,靠隊友carry
點樣可以升快d, 打左一陣覺得自己好廢咁 ,靠隊友carry

我都係
次次都要等啲dlc隊友打救

仲廢過左輪

聽日課16蚊先

課得就買縲絲丸加毀滅者

一共26蚊?
能量槍係咪dlc?

我都係
次次都要等啲dlc隊友打救

上左30lv 後,一執到rare 既主武已經夠打啦。。。 搵人帶上30果轉都應該打到唔少裝啦

課左都要打到裝先勁架je...

坦克支主武無乜力

坦克支主武無乜力

坦克支主武係最大力果支wo.... 我支未係頂級都百七萬dps, 夠我solo legend....
點先有最後兩個難度揀?

坦克支主武無乜力

坦克支主武係最大力果支wo.... 我支未係頂級都百七萬dps, 夠我solo legend....

能量槍?

坦克支主武無乜力

能量槍?

Energy gun, 直譯應該係能量槍,tank 支primary

我支12洞smg, 破壞者主武,差不多既洞,得唔夠五十萬dps...角色係坦克重要雙持,咁都無力 果支Smg 已經幫我全關legend solo 爆晒。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞