「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
另外想問 機場係咪廢 有把射擊迴力

自膠 機槍 11洞
另外想問 機場係咪廢 有把射擊迴力

自膠 機槍 11洞

我有把12洞洞閃電
我覺得用黎打行得慢體型大既王都唔錯

有得選擇我會簡用發射器(火箭炮)
save 有咩用,可以無限刷洞?
我係新手 玩佐1日 有冇save 教學link

其實只係將save backup 去 usb/psn雲端

當用完傳說金屬都洗唔到合心水既插洞時
就用舊有save取代返現有save

等同以前打機重要位置save,打輸打得唔好就load機咁
留名
有冇人係用日服account玩?想知係港服買dlc然後用日服玩得唔得

唔得,睇大陸仔個百度有見過人lai 野
新手求帶+一齊玩

Psn: koroke_46

加PSN list 啲巴打
見地圖啲場有 朋友名,又未滿就入得
一般都好樂意帶
30lv 後可以玩一次較底難度玩一次個故事完成世界2
開埋方舟

唔一定要打傳奇難度先有靚裝
我都係由底級場慢慢刷起
上左世界2點返世界1?想帶個fd玩

無得返去
叫你朋友拿拿林爆機一次 或者 買DLC PASS 開新人物
有冇人係用日服account玩?想知係港服買dlc然後用日服玩得唔得

on9 click左兩次send

無得返去

sosad姐係佢未爆我又冇買dlc既話我係帶冇辦法帶到佢?

無得返去

其世界1好撚快過 全部任揀簡單
有時好彩入到去已經call緊直昇機

無得返去

叫佢買dlc la
發現左新大陸

可以等大家多個機會

我親自測試,

12洞毀滅者 射擊

閃電 VS 迴力鏢

閃電 係勁撚過 迴力鏢

咁又點
都係刷唔到架啦

閃電係細範圍AE 80萬傷害
回力標係 較大範圍50萬AE x 2 (傷害數直來自巴哈)

我自己用閃電毀滅者 當啲怪唔密集,得一2隻大既,
你就會發現打得慢左好多
而且特效係有CD時間
當你打一隻巨獸時就更明顯

閃電係群揪先扣得勁

無得返去

好慘,無得同班fd玩 班fd格唔中玩㗎咋

你用佢acc玩到world 2咪得
好想買dlc 槍
其實地圖執果d1,2,3係咩離
同埋技cd果時間係點計
咩係能量球
好想買dlc 槍

可以買武器包。幾十蚊 食個午餐都冇左
好想買dlc 槍

唔買根本玩唔到
由於俾人屌話煩,我打兩句算

想換武器,只要:

12洞 崩壞者 射擊 迴力鏢 / 榴彈

其他所有「射擊」武器已經有齊

PSN:PKproHKG
其實地圖執果d1,2,3係咩離
同埋技cd果時間係點計
咩係能量球

1)武器「升級」用既核心,1=1級,3粒1級=1粒2級

2+3)

技能要執地下果d 「閃電」=能量球,
只有炸彈類有CD 呢樣野,
你見到護甲果d 能力,係減少該招技每次所需既「閃電」    
想問下 閃速震盪有咩用
想問下 閃速震盪有咩用

俾你行快幾秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞