「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
升30要幾耐 升到9已經好吃力

兩鋪,啱啱帶個巴打 兩鋪1-1 由12lv 升到30/20

收獲

收獲

好人有好報

收獲

好人有好報

雖然射閃係勁啲,但射榴真係真心爽皮好多,加埋縲旋丸,單打都可以lag 足五秒以上

收獲

好人有好報

雖然射閃係勁啲,但射榴真係真心爽皮好多,加埋縲旋丸,單打都可以lag 足五秒以上

我地唔閪識

其實是組合技黎

時間停滯

由30/15x刷到30/212終於出到把12洞
差2個角色30lv+故事同極限30lv就白金

呢把好野喎

能力係其次,唔洗卡白金先係重點因為唔想copy

卡白金?可否解釋下?

黑左唔比用

官方mode:

「唔俾錢學人用DLC 武,食屎啦你

無dlc武,打怪真係rj

收獲

咁巴打得唔得閒帶下我升
同埋我升左30係咪都可以帶人升

黑左唔比用

官方mode:

經過我煉獄式重玩得出既結論

冇DLC 其實都玩到

但真係要好有技術同non-dlc 既武要多洞(冇技都得)

官方mode:

經過我煉獄式重玩得出既結論

冇DLC 其實都玩到

但真係要好有技術同non-dlc 既武要多洞(冇技都得)

一向我都咁講 同埋效率既分別。 幾強既主武喺毀滅者面前都係慢。。。

由30/15x刷到30/212終於出到把12洞
差2個角色30lv+故事同極限30lv就白金

呢把好野喎

能力係其次,唔洗卡白金先係重點因為唔想copy

卡白金?可否解釋下?

睇reddit有人玩左成個月都無出過12洞,人品game

收獲

咁巴打得唔得閒帶下我升

Add 左我psn 先,見我打緊join 入黎就ok, 低過30 我自然會開legend 1-1 帶你上 反正主要既裝已經有,呢家都係on9 做assignment 同埋打啲想玩既武

基本上過30lv, 可以快速清到master 難度既1-1, 1-2 已經可以帶人衝,只係裝備愈勁,被帶果個升得愈快,e.g. 兩鋪夾埋十零二十分鐘可以15lv 升到30/20+

收獲

咁巴打得唔得閒帶下我升

Add 左我psn 先,見我打緊join 入黎就ok, 低過30 我自然會開legend 1-1 帶你上 反正主要既裝已經有,呢家都係on9 做assignment 同埋打啲想玩既武

基本上過30lv, 可以快速清到master 難度既1-1, 1-2 已經可以帶人衝,只係裝備愈勁,被帶果個升得愈快,e.g. 兩鋪夾埋十零二十分鐘可以15lv 升到30/20+

巴打psn 係咩

咁巴打得唔得閒帶下我升

巴打psn 係咩

前少少先啱啱post 過,追下post la

巴打psn 係咩

前少少先啱啱post 過,追下post la

sorrysorry add 左
想問下隻game升到30lv之後係有好多新關,定係只係不停刷裝?
想問下隻game升到30lv之後係有好多新關,定係只係不停刷裝?

刷裝only

刷裝only

咁我都係唔升住,等d朋友黎一齊玩好過

刷裝only

咁我都係唔升住,等d朋友黎一齊玩好過

一班fd 玩極限爽
想請問買左個武器包要點拎...
想請問買左個武器包要點拎...

買完download,重開game 後打怪就會跌
啱啱玩,psn: bleung523
今日solo 打大師1-2 跌左第一把傳奇雷射槍12洞 技能係射擊閃電 入晒石都係得9x 萬HP 呢把長用都OK 麻 如果打傳奇級
我用坦

收獲

好人有好報

射flag個效果係點?
有冇巴打要換槍
我有
12洞 射 手榴彈 能量槍
11洞 射 迴力鏢 能量槍
12洞 射 閃電 火槍
想換把
12洞 射 迴刀鏢 毀滅者
幾換一都得
另外可以帶巴打升30lv
留個psn比我 帶到1:30

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞