「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
有無巴打一齊打1-2?
想衝lv

可以帶你升
PSN: EdmondLin

打得好爽
手榴彈係咪全,升範圍?

螺旋手榴彈一定係3藍2黃,技能係減cd時間,咁就無撚敵啦

有冇人識攪, 無啦啦冇哂d dlc

有冇人幫幫手

有冇人識攪, 無啦啦冇哂d dlc

有冇人幫幫手

搞過咩黎?
有無人可一齊升同玩
PSN ksmtk1114
左輪係唔係最廢次武

有時我解每日任會set private

感覺上唔會長玩 唔想課,努力洗好把武算

買得部ps4, game 都已經係免費download, 連果幾廿蚊都唔肯比。。。

無無謂謂,有無必要姐
新手想問,經驗值右下角嗰到有好多圖案,其實係咩意思?

數字類似加成,6x就會跌2級核
仲有啲係回血,加速,加近攻
好似係

有時我解每日任會set private

感覺上唔會長玩 唔想課,努力洗好把武算

買得部ps4, game 都已經係免費download, 連果幾廿蚊都唔肯比。。。

無無謂謂,有無必要姐

爽好多

好似係

Thanks 巴打,另外有陣時有寶箱圖案咁係咪代表跌野會好d?

寶箱buff代表完任call直昇機個陣 出既箱會跌多d武 唔會影響地圖挑戰事件出既箱
打爆重生器 會加1級 上限3級
有無巴打一齊玩?
左輪係唔係最廢次武

Yes

好似係

6x 係經驗倍率
滿倍率既時間會出紫icon,核心掉落由1 變2

打爆savepoint 會出盒仔buff 最多3 個
加掉寶率同量

藍花係exp 再x 2
黃花加移速
紅花加近戰攻擊力
有冇巴打今晚幫手帶我升lv
w2 20lv
psn: hinnn
岩岩新入坑無耐 已買dlc 求帶升
psn heiiii851
有冇巴打一齊刷1-2
Psn : kobe34hk

坦克 lv 30/34
想刷嘅可加我 psn :fatbyea
見到我係1-2就自己入黎啦
係咪要刷哂全版三次(世界2,專家,大師)先可以開傳奇場?

每關計,過左veteran, master 就開到legend

每關計,過左veteran, master 就開到legend

洗唔洗順序同自己開?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞