「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
巴打好屈機

你係邊個PSN?

hi im k 玩左兩日
打方舟完全跟唔到你個節奏

有武器就勁

加油
因為我要令成個白金 league都絕望

所以岩岩果場方舟我其實純粹係想試下Exp 量

不過見打開又冇奶油唔幫你地打埋

而家証實果然係1-2 多好多

我見巴你開場,係好友但都入唔到

有時我解每日任會set private

5層
每打一層就可以拎獎/打落去
5層5個箱

岩岩個場我又跌左兩把射迴

你係fatbyea?

岩岩個場我又跌左兩把射迴

你係fatbyea?

原來是B爺
巴打一齊玩"
岩岩30/5
Psn:BV_ARCTERYX

加左你 差唔多進度一齊打
因為我要令成個白金 league都絕望

所以岩岩果場方舟我其實純粹係想試下Exp 量

不過見打開又冇奶油唔幫你地打埋

而家証實果然係1-2 多好多

感覺上唔會長玩 唔想課,努力洗好把武算

$70蚊season pass

而家個市度一餐飯就冇左啦
留名!
有冇人有送COPY武巴打既Telegram
有冇人有送COPY武巴打既Telegram

同求

買得部ps4, game 都已經係免費download, 連果幾廿蚊都唔肯比。。。
season pass即係點解
我淨係課左26$
season pass即係點解
我淨係課左26$

主要係要

黑客武器升級同三件DLC 武
而家9lv, 有冇人有性趣一齊玩
岩岩新手開始玩

其實幾個職入面 最大分別係咩? thanks
岩岩新手開始玩

最大分別係:

武器傷害:坦克,彈道、耗彈、傷害 x2
技能傷害:破壞者

補血:生化佬
放盾:坦克

衝刺、靈活性、生存力:
破壞者(有技術)/ 生化佬(冇技術)

season pass係包啲乜?
而家如果買,我應該買2個13蚊武器包就應該得?

又再自膠,原來上有,請問黑客武係乜?

有冇人識攪, 無啦啦冇哂d dlc

又再自膠,原來上有,請問黑客武係乜?

三個職都打到同用到其他職主武
有無巴打一齊打1-2?
想衝lv
岩岩新手開始玩

最大分別係:

武器傷害:坦克,彈道、耗彈、傷害 x2
技能傷害:破壞者

補血:生化佬
放盾:坦克

衝刺、靈活性、生存力:
破壞者(有技術)/ 生化佬(冇技術)

岩岩開始玩 覺得技CD好耐 同用技好麻煩咁

咁我比較適合玩坦? thanks
有無巴打一齊打1-2?
想衝lv

可以帶你升
PSN: EdmondLin
有無巴打一齊打1-2?
想衝lv

可以帶你升
PSN: EdmondLin

加左
手榴彈係咪全,升範圍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞