「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike

咁係咪刷傳奇1-1已經ok
或者你地通常刷邊關

1-2 rush 3分鐘

如果你想刷得快 補住wct 巴打 propk巴打同樓主
佢地都係三分內 rush完。 我就成日跟wctwct巴打 擦, 通常一個鐘都跌好多橙裝、但係咪12洞就睇運。 但我同親佢打都有

呢幾日少玩normal
因為去左玩極限

我都留多次ID 俾你地add
PKproHKG

On99
正宗「對的事,錯的人」
琴日執左個減cd時間既5洞螺旋丸,刷埋3連藍+2連黃,reload快到亂掟都得,好爽

範圍大到hihi 果下先正 過份得好離普

見d自己友就比人圍死,掟一個埋去

識用3藍2黃
有聽書wo
12洞既武器有無話去到邊關先會趺
定係一開始1-1都會趺
利申lv30+37

一切都係運

範圍大到hihi 果下先正 過份得好離普

識用3藍2黃
有聽書wo

其實自己用過就知,最緊要大同耐,紅色攻擊力根本唔重要
12洞既武器有無話去到邊關先會趺
定係一開始1-1都會趺
利申lv30+37

一切都係運

打1-1同1-2跌過三次,不過唔係用開既武器

識用3藍2黃
有聽書wo

冇錯
計balance 真係3藍2黃最正
除非玩爽快既5藍

識用3藍2黃
有聽書wo

冇錯
除非玩爽快既5藍

我打到戰艦咋
但話加入唔到遠端戰場
岩岩打到世界2,得18lv第一關都唔夠打 請問係唔係正常

唔正常

因為我極限mode 直接開人15Lv世界2 都夠揪第一章

你係咪玩困難呀?

係呀我玩困難 其實係玩簡單升到30lv開ufo?
係淨係今個月下載就永久免費,down左,過左今個月之後唔洗比錢
定係淨係今個月免費,有無down都好,今個月之後要比錢買?

Down 左後只要你係PSN+就永久可以玩
岩岩打到世界2,得18lv第一關都唔夠打 請問係唔係正常

唔正常

因為我極限mode 直接開人15Lv世界2 都夠揪第一章

你係咪玩困難呀?

係呀我玩困難 其實係玩簡單升到30lv開ufo?

揪得贏困難or up 起馬都要farm 到有把同自己同Lv 既紫武(傳奇就低幾Lv 都得)

識用3藍2黃
有聽書wo

冇錯
除非玩爽快既5藍

5藍除左整到個畫面好lag,應該無咩用,轉兩轉就夠鐘

識用3藍2黃
有聽書wo

冇錯
除非玩爽快既5藍

lag機正呀
慢動作可以慢慢避彈
有冇巴打有位帶我刷裝🙄
psn: Ninexka
升30係1-2個關玩簡單 唔理啲怪直衝 拎完場獎勵?
新手報到

小弟得幾lv 有冇巴打一齊升?
升30係1-2個關玩簡單 唔理啲怪直衝 拎完場獎勵?

升30係 r大腿
琴晚終於有時間開黎玩
唔差

冇錯
除非玩爽快既5藍

咁慘,淨既洗到4藍1黃大連。
可唔可以加埋小弟psn一齊玩 : Toby_Ri
令外我無信用卡,
有無朋友係用預付卡買pass?
我都想買番張刷武
令外我無信用卡,
我都想買番張刷武

巴打唔介意我低lv既話一齊玩
令外我無信用卡,
我都想買番張刷武

我都係玩左一陣咋 加我一齊關咪玩啦
令外我無信用卡,
我都想買番張刷武

好呀 我多數夜晚八點後玩

收工返去加巴打psn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞