「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
Dlc個d槍勁好多

唔係DLC 槍勁,其實係個突效勁
你用坦克打到主武8-12洞 射擊閃電/回力標 都勁

依加無買DLC唔比用DLC武器
今日比左支10洞 射擊手榴彈 毀滅者比朋友
點知佢返到去用唔到

睇巴哈同facebook9月10月啲留言 都話可以,
應該最近更新改左
有無未訓加我psn一齊玩?
有無未訓加我psn一齊玩?

努力中
散買左dlc兩支槍同個旋風genrade
Dlc個d槍勁好多

主要係免費個3支副武好廢,又少彈,打world 2完全無用,但轉左dlc個支之後
Dlc個d槍勁好多

主要係免費個3支副武好廢,又少彈,打world 2完全無用,但轉左dlc個支之後

DLC 支副武堅方便

剛剛買左season pass, 順便試下唔同角色,16lv 慢慢打

想問下dlc 支heavy 野,儲耐啲會唔會高攻啲?
啱啱開始 15lv 一把傳說都冇
想問下我有把槍 個技能係回力鏢 對敵人使用近身攻擊 想問個意思即係咩。係咪即係我用回力鏢會勁啲?
想問下我有把槍 個技能係回力鏢 對敵人使用近身攻擊 想問個意思即係咩。係咪即係我用回力鏢會勁啲?

近戰時會發動回力鏢

近戰時會發動回力鏢

咁我係咪要裝住回力鏢做l2?

近戰時會發動回力鏢

咁我係咪要裝住回力鏢做l2?

唔洗

DLC 支副武堅方便

剛剛買左season pass, 順便試下唔同角色,16lv 慢慢打

想問下dlc 支heavy 野,儲耐啲會唔會高攻啲?

毀滅者 一支行天下
明明買左70蚊個包 打極都唔掉

先前得到2位巴打指㸃終於搞掂

我買完dlc之後打第一場就狂跌
係咪有得單機雙人/多人玩?

求指點

求指點

我個case比較硬膠, 係買完pass 冇dl 返佢個dlc
mrmuii2

補師已神裝
Dlc個d槍勁好多

反而係咁攪到我有啲唔想買

最少要買個螺旋丸,無佢唔洗指意打legend
留名今晚down

Psn: midnette
Dlc個d槍勁好多

反而係咁攪到我有啲唔想買

最少要買個螺旋丸,無佢唔洗指意打legend

最撚勁係呢個
琴晚入左隊有2條友有 輪住放螺旋丸完全唔駛打
想問dlc個主武 能量槍定獵槍好用?
想問dlc個主武 能量槍定獵槍好用?

主武唔洗買都得

最撚勁 毀滅者 + 七彩螺旋丸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞