「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
原來受傷迴旋標都幾好玩
揸住單人就可以一槍都唔開掃UFO
齋跑都清到場, 係咁比人打d迴旋標多得好誇張

巴打刷緊?

刷完啦, 打得好快, 十幾條key半個鐘就清哂

巴打刷緊?

刷完啦, 打得好快, 十幾條key半個鐘就清哂

可以帶我嗎
我剛剛人場,我未爆 世界2。即 不能開 專家 大師 傳奇。

但我想入人地d傳奇場 點解話我 遠端斷線

我都試過,等高手解答
另外想問埋武器,係咪唔係橙就已經可以掉?
今晚終於有時間煲 早兩日到左三十lv
30/102...
仲未打到好武器...
30/102...
仲未打到好武器...

我爆左LV都未趺12洞毀滅者啦
30/102...
仲未打到好武器...

30/102...
仲未打到好武器...

我連毀滅者都未見過
岩岩買左dlc,世界2第一關簡單都過唔到
用坦,太多怪埋身就好易死
命中率得1x%
係咪我唔識玩

我連毀滅者都未見過

爆左LV連射迴都未見過, 有既...不過紫色既

我連毀滅者都未見過

爆左LV連射迴都未見過, 有既...不過紫色既

無寶運刷緊1-2
打過三把毀滅者,兩把11, 一把12洞,但係射加knockdown ...同埋被打炸彈。。。
打過三把毀滅者,兩把11, 一把12洞,但係射加knockdown ...同埋被打炸彈。。。

你都算有見過
打1-2 專家到底會唔會跌
id : timlee0719 玩左一個星期, 好運打過把11洞射閃電 毀滅者, 想同巴打玩方舟

對方set 左 只限好友 / 邀請

你都算有見過

高難道既重點唔係要個「傳奇掉寶% up」
而係「低級裝掉寶既% down」

有玩開打寶game 既就會明我講乜
命中率得1x%
係咪我唔識玩

技術問題

我都試過,等高手解答
另外想問埋武器,係咪唔係橙就已經可以掉?

除左渦流彈 快速裝填(冇橙之前紫都用得)
命中率得1x%
係咪我唔識玩

技術問題

補充:
命中率冇參考價值

用坦,多怪埋身:

1)有冇用能量槍點發,而唔係浪射?

2)有冇用散彈推怪?
2.2)大量敵人接近,有冇搵窄路用節奏式前後推怪?

3)reload時有冇用綠bar 上彈?

4)裝彈空檔時有冇用近戰?
4.4)用完近戰再用dash + 近戰可以無視近戰CD

5)冇血時知唔知放盾後用主武器(能量槍)打怪會回血?

6)唔好用死一把槍,一定會唔夠彈,除非你神裝左

有無巴打想copy
30/300優先 留低tg

你都算有見過

明白

你都算有見過

補充:

以掉寶用100/100 黎計,假設:

40% 白、30% 綠、20% 藍、8% 紫、2% 橙

白裝 -50% 掉寶就會變 20%,
同時令個成個pool 其他裝既機率提升,
2/100 橙裝就會變成 2/80

如果獨立地橙裝 +100% 左右,
只會變成 4%,
即係 4/102,
分別不大

所以兩者一減一加之下,
先會顯得高難道既優勢。

以上說明我上面果句野。

有無巴打想copy
30/300優先 留低tg

我要!

講笑

Copy 武都幾煩,
代其他巴打同香港區多謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞