「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
玩左唔夠一個星期,只有喺30lv 後跟樓主玩過兩場,呢家已經30/80 solo expert level 所有關都零難度。。。其實我覺得真係唔洗打咁快,夠30lv 就自己認真咁過下關,玩下唔同武啦,唔係真係堅快悶。

尋日玩左陣主武melee + grenade, 配埋被動技加大個炸彈範圍,基本上比野圍係唔洗開槍都清晒。 唔係下下黑洞加毀滅者先好玩既。。。
想問下各位,已買左pass,㨂左新角色但點解唔可以直上15lv。

有冇逐個dlc download番

Hero1newtype
chuchulam
Brianyuen1221
mrmuii2
midnette
Cyril409
siuyunyun
getter173
raprst
williamkuen
eoeo11012
wahjai17
ballchan6
wujoechan
wctwct2613
Felix-Chak
Jeffrey2773
cykeung
Benchui2345
HEAxKTY
Iantom1026
peshk_skyyiu

RHfpt03
剛玩買左DLC 求carry
Hero1newtype
chuchulam
Brianyuen1221
mrmuii2
midnette
Cyril409
siuyunyun
getter173
raprst
williamkuen
eoeo11012
wahjai17
ballchan6
wujoechan
wctwct2613
Felix-Chak
Jeffrey2773
cykeung
Benchui2345
HEAxKTY
Iantom1026
peshk_skyyiu

BRUCE-PS
我見坦克兩手拎毀滅者射
係本身角色特效定可以主副都可裝?
玩奶媽好似冇乜力打人咁
我係HKG 果邊開post 冇人睇既屌

我玩左幾日
PSN:PKproHKG

坦克 30/300
生物 30/23x

用緊11洞毀滅者 射擊 迴力鏢
單刷 1-2 傳奇 3分鐘內
一帶三打傳奇方Jer 40分鐘內五層

我開game 只會set 好友限定,
見到我既隨便入
(幾Lv 都得,你跟得切我就OK

- - - - - - - - -

另外,
想同巴打們換copy 武,
其他12洞我有:

異種獵槍 射擊 閃電 / 迴力鏢
毀滅者 射擊 擊倒
電火槍 射擊 迴力鏢

渦流彈 快填 5連藍洞 / 2連黃 + 3連藍

有巴打有其他12洞武器可以同我trade copy

利申,我唔送武器,
因為我都係打到第一把勁野先開始有台仔show 我
大家努力

點換武
岩岩新買PS4 邊到睇自己psn
岩岩新買PS4 邊到睇自己psn

你登入果個名喎
同埋想問點送裝
有冇高手得閒carry
關於傳奇武器技能既問題請教下

會唔會有CD ?

閃電 / 擊倒 係咩意思?

射擊 迴力鏢 會唔會要迴力鏢飛番黎先可以再飛一次,定係連開兩槍就已經飛兩個出黎?
關於傳奇武器技能既問題請教下

會唔會有CD ?

閃電 / 擊倒 係咩意思?

射擊 迴力鏢 會唔會要迴力鏢飛番黎先可以再飛一次,定係連開兩槍就已經飛兩個出黎?

問題一:冇CD

以我個人測試,發動條件係

迴力鏢、榴彈、擊倒:每 X 粒子彈擊中敵人就發動一次

閃電:每粒子彈都發動

問題二:

除左榴彈外,其他幾種冇CD(因為我唔用榴彈,廢)
有冇高手得閒carry

晏d play
Add 我先
我係HKG 果邊開post 冇人睇既屌

我玩左幾日
PSN:PKproHKG

坦克 30/300
生物 30/23x

用緊11洞毀滅者 射擊 迴力鏢
單刷 1-2 傳奇 3分鐘內
一帶三打傳奇方Jer 40分鐘內五層

我開game 只會set 好友限定,
見到我既隨便入
(幾Lv 都得,你跟得切我就OK

- - - - - - - - -

另外,
想同巴打們換copy 武,
其他12洞我有:

異種獵槍 射擊 閃電 / 迴力鏢
毀滅者 射擊 擊倒
電火槍 射擊 迴力鏢

渦流彈 快填 5連藍洞 / 2連黃 + 3連藍

有巴打有其他12洞武器可以同我trade copy

利申,我唔送武器,
因為我都係打到第一把勁野先開始有台仔show 我
大家努力

點換武

輕按三角 = 主要 / 次要武器切換
按緊三角 = 切換重型武器
有冇高手得閒carry

晏d play
Add 我先

咩名
我見坦克兩手拎毀滅者射
玩奶媽好似冇乜力打人咁

坦克用任何武都會自動變雙持,

唔關主副武事,你當佢自動幫你一把變兩把,

儲彈量一樣,

但耗彈、DPS、彈道 全部 X 2
有冇高手得閒carry

晏d play
Add 我先

咩名

PKproHKG
有冇高手得閒carry

晏d play
Add 我先

已add leoch 個個
我見坦克兩手拎毀滅者射
玩奶媽好似冇乜力打人咁

儲彈量一樣,

其實後期係咪唔使奶媽?
係既我玩坦克好過
between坦克同破壞者邊隻大力d
講爽好似坦克過癮d

晏d play
Add 我先

咩名

PKproHKG

Add左 我psn係edwin_30 求carry
玩左唔夠一個星期,只有喺30lv 後跟樓主玩過兩場,呢家已經30/80 solo expert level 所有關都零難度。。。其實我覺得真係唔洗打咁快,夠30lv 就自己認真咁過下關,玩下唔同武啦,唔係真係堅快悶。

尋日玩左陣主武melee + grenade, 配埋被動技加大個炸彈範圍,基本上比野圍係唔洗開槍都清晒。 唔係下下黑洞加毀滅者先好玩既。。。

Expert合埋眼都過到

你玩legend 玩到零難道先出黎講啦

一隻game 有10關

我唔會玩到第3關就話太易玩已玩悶囉

咩名

PKproHKG

Add左 我psn係edwin_30 求carry

唔洗求啦屌
客咩氣

我晏d 先玩,見到我即就搶位
add 左10零20個巴打 一齊殺敵

尋日玩左陣主武melee + grenade, 配埋被動技加大個炸彈範圍,基本上比野圍係en唔洗開槍都清晒。 唔係下下黑洞加毀滅者先好玩既。。。

Expert合埋眼都過到

你玩legend 玩到零難道先出黎講啦

一隻game 有10關

我唔會玩到第3關就話太易玩已玩悶囉

legend方舟你掃俾我睇打足5層
我見坦克兩手拎毀滅者射
玩奶媽好似冇乜力打人咁

儲彈量一樣,

其實後期係咪唔使奶媽?
係既我玩坦克好過
between坦克同破壞者邊隻大力d
講爽好似坦克過癮d

初期中期:三個職都重要

後期:大家武器都咁上下既話,突擊就相對冇用

坦克最爽,前題係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞