[靈異]陰陽師赤牙-《只靠符咒驅鬼的算什麼陰陽師?》

802 回覆
92 Like 9 Dislike

其實遺願係咪出晒嫁啦?點解紙言得4章?

答埋你,紙言係過左lihkg先講起話up所以得少少

有冇全篇既link?

全篇嘅話我諗得高登

答埋你,紙言係過左lihkg先講起話up所以得少少

有冇全篇既link?

全篇嘅話我諗得高登

唔想上高登⋯⋯

出文未
留名
Eh?
文呢
大家
我終於出院啦
之前胃潰瘍搞左好耐都未好返
精神一直都好差
我知道大家等得好辛苦
我真係萬分唔好意思

只係上幾個星期都係咁食藥 飯都唔係好食得落
心情都唔係幾好 而家好返我就即刻落手打文出post
希望大家唔好棄故啊
今晚出文!
大家
我終於出院啦
精神一直都好差
我知道大家等得好辛苦
我真係萬分唔好意思

希望大家唔好棄故啊
今晚出文!

巴打翻黎啦
保重 等你
大家
我終於出院啦
精神一直都好差
我知道大家等得好辛苦
我真係萬分唔好意思

希望大家唔好棄故啊
今晚出文!

大家
我終於出院啦
精神一直都好差
我知道大家等得好辛苦
我真係萬分唔好意思

希望大家唔好棄故啊
今晚出文!

巴打冇事就好了
唔知濕尻龜出咗院未呢
好耐冇入黎睇
多謝哂各位冇棄故
文黎啦
阿牙靈機一觸,複製了Ted 的照片在google上搜尋了一下,在圖片一欄不停的滑下去。

「唔係嘛!」阿牙突然張開了口喊了出來。

Ted的樣子出現在一張家人尋找失蹤人口的圖片上!

他的真名是Frank Simon,是一個佛羅里達州的男孩。他在半年前便已經失蹤了,警方懷疑是於一次回家的時候被人帶走,路上遺下一道長長的屬於他的鮮血,雖然出血量不至於致命,但也是非常嚴重的傷勢。

「咁即係兇手帶走佢,利用佢黎引facebook個啲女仔上釣?」阿牙驚訝的想。

怪不得Ted Rahmer的照片看起來會這樣奇怪,那男孩看起來根本不想拍照,瞳孔裡更有一絲深邃的恐懼。

當阿牙找回Frank以前的facebook,翻著他的照片,總覺得有奇怪的感覺,像與於Ted Rahmer個人主頁看到的他有一點點不同,但她卻硬是說不上來到底哪裡不一樣。

「搵到啦!」對比了差不多十分鐘,阿牙終於歡聲叫了起來。

與本來的Frank相比,在Ted facebook的他腮邊多了一個奇怪的小刺青,那刺青並不算什麼潮流款式,反倒像一個標記。
有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞