[靈異]陰陽師赤牙-《只靠符咒驅鬼的算什麼陰陽師?》

802 回覆
92 Like 9 Dislike
[i]在我十四歲的那年,她就回來了嗎? 我不是很想抬頭讓阿樹看見我通紅的雙眼,小聲的問:「咁佢既遺願係咩?」
「上面係話,將一個籃球和一隻比卡超送到孫女手上。就係咁簡單?為左咁小事就留左係『怨藏』咁耐?等等,個孫女係咪指你?定係你兄弟姊妹個啲?」阿樹凝視著半空,好奇的問。 [i]

睇到呢個位有d想喊

龜龜睇梗遺願

嗰陣睇到呢度都眼濕濕
在我十四歲的那年,她就回來了嗎? 我不是很想抬頭讓阿樹看見我通紅的雙眼,小聲的問:「咁佢既遺願係咩?」
「上面係話,將一個籃球和一隻比卡超送到孫女手上。就係咁簡單?為左咁小事就留左係『怨藏』咁耐?等等,個孫女係咪指你?定係你兄弟姊妹個啲?」阿樹凝視著半空,好奇的問。

睇到呢個位有d想喊

龜龜睇梗遺願

嗰陣睇到呢度都眼濕濕
<em>在我十四歲的那年,她就回來了嗎? 我不是很想抬頭讓阿樹看見我通紅的雙眼,小聲的問:「咁佢既遺願係咩?」
「上面係話,將一個籃球和一隻比卡超送到孫女手上。就係咁簡單?為左咁小事就留左係『怨藏』咁耐?等等,個孫女係咪指你?定係你兄弟姊妹個啲?」阿樹凝視著半空,好奇的問。 </em>

睇到呢個位有d想喊

龜龜睇梗遺願

嗰陣睇到呢度都眼濕濕

我直程喊到收唔到聲⋯諗起我麻麻
雖然我麻麻仲生勾勾
留名
<em>在我十四歲的那年,她就回來了嗎? 我不是很想抬頭讓阿樹看見我通紅的雙眼,小聲的問:「咁佢既遺願係咩?」
「上面係話,將一個籃球和一隻比卡超送到孫女手上。就係咁簡單?為左咁小事就留左係『怨藏』咁耐?等等,個孫女係咪指你?定係你兄弟姊妹個啲?」阿樹凝視著半空,好奇的問。 </em>

睇到呢個位有d想喊

龜龜睇梗遺願

嗰陣睇到呢度都眼濕濕

其實遺願係咪出晒嫁啦?點解紙言得4章?
留名
又無文
留名
我等到花兒也謝了
我胃潰瘍入左廠
終於有精神上黎
聽日更新
我胃潰瘍入左廠
終於有精神上黎
聽日更新

小心身體ar
我胃潰瘍入左廠
終於有精神上黎
聽日更新

早日康服,唔好病到聖誕
我胃潰瘍入左廠
終於有精神上黎
聽日更新

咁都病 btw早日康復
保重身體呀
我胃潰瘍入左廠
終於有精神上黎
聽日更新

保重啊
我胃潰瘍入左廠
終於有精神上黎
聽日更新

樓主無事呀麻
我胃潰瘍入左廠
終於有精神上黎
聽日更新

我都病左,一陣去睇醫生
留名
樓主當時感覺到生命受威脅⋯⋯
樓主take care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞