[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
嘩奧創翻身呀屌....
Greetings, Agents!

S.H.I.E.L.D. operatives have recovered some Ultron Drone parts scattered near Wakanda. We have also discovered a hidden message with a voice that we are still trying to identify.

“……These toys….have failed me for the last time…”

The message self-destructed at the end.

英文咁寫 應該係ULTRON啦

台被寫巨人SKIN 條友未訓醒
咦頭先入官網係奧創定巨人.....
呢隻明明奧創黎嫁喎
竟然係奧創
漫畫有講奧奧同pym(第一代蟻人合左體)
不過個造型係蟻人而唔係巨人
不過台版就唔知係咪真係譯錯
呢個moment出奧創....唔通蟻俠2套戲有奧創

媽 我終於得左啦
應該係條友COPY左巨人篇文POST出黎
應該唔會

聽朋友講隻GAME更新會跟漫畫D內容

好似之前GOTG2更新果時 出左AGENT VENOM

AGENT VENOM係漫畫入面係同GOTG班人去左

共生體果個星球了解下D共生體

今次ULTRON同PYM有關系 順便出套SKIN
我連爆破都就黎升得...
唔會都唔緊要
起碼奧創有得翻身我已經好滿足
屌你
不過我無升美隊...
升左70全25裝就無升
爆破ironman唔諗升住
留返下次更新有咩新t3先算
我剩係升左美隊70lv渣
其他人都係爆哂潛力但無升到lv
留哂資源比thanos
我諗住處男T3留比女巫..
好想t gg俠,但無bam升裝 ds同sw制服又未升好
女巫實有排本身已係爆破頭3甲食力
fuck孖寶做t3都應係批舊英,拉返近舊英同新英食力
估下水更新大機t3係thor,bw,ws
可惜女巫個T3唔係處
屌,講呢D
而家你係出面玩果D女
有幾多個係處
點解我覺得pymtron係giant man skin多d
我都覺 Pymtron本體應該係Hank Pym
之後明明係Antman 2既更新, 出skin比giant man會正路過比ultron
同埋日文個邊都寫左係giant man新skin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞