[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
玩咗兩個幾禮拜,而家有二千幾水晶,應該繼續儲水晶買magneto pack定買啲制服好?
我會買制服先
制服會玩得開心過有磁力王
除非有愛
咁玩玩得長隻game
其實我已經有infinity war嘅thor, iron man,winter soldier同埋dr. strange、所以諗緊再買定儲好?
個LAB出左個CTP Authority
買唔買好 6750水晶
5舊水可能有人收
諗諗下都係唔知升邊隻上T2先
巴打話唔好用T2卷升1-8劇情既英
但我練左既差不多隻隻都係
想升隻雪月女又冇生態
除非你本新已經好想抽ctp,否則唔建議,p卡先值得買,因為卡就所有英受惠,ctp就只用落一隻,成本太大
覺個位巴打課咗好多金幣
可能用水晶解Epic quest
又用水晶買金幣升Thanos等等

其實隻game 有價無市
就算我放我個account
應該都無人買

不過真係計個account值幾錢
我會咁計 (只供參考)
角色
1隻60lv 原生T2 = $100
1隻T3 = $40
1隻T2 月卡角(包括Magneto同Emma frost)=$78
1隻普通T2角=$5
1隻T2 3子 =$ 200
以上角色如果連8粒6黃ISO8都無 1蚊都唔值
8粒6紅加多$30

抽卡抽裝
1粒洗好嘅CTP =$150
1張非legendary battle洗好嘅 P卡= $1000
1 set comic card = $20

制服
1套1050制服= $10
1套 750 制服= $7
1套Mythical = $20

1億金幣= $50
1000水晶 = $10
1張T2 = $5
1張高階T2 = 150
1張高階6星= $30
8000粒BAM = $50
每6000粒生體 = $50

折舊率 :1折~ 5折
總計乘返折舊率就係 市價
以上為個人之估價 自行判斷

話說見過全T2 角同全P卡 台仔都係賣1萬港幣左右

覆返個位巴打 都係留返自己玩好過
就算賣返出去 都收唔返1%課咗嘅金
如果買你想買邊隻?
thanks
但忍唔到手買左了 再係LAB抽到P卡先再算
Spiderman
ctp 6750好唔抵,雖然抽一個成本都好高,但對比起6750 p卡 cp差太遠
無課定小課?
infinity war 既 thor 定 captain 好玩D
比左個energy ctp ds
搞到crit dam爆左20%
CTP=1角色
P卡=ALL
算係小課嘅
放俾台仔 係咩網放好?
8591好似只可以台灣人賣嘢
我地只可以買嘢
隻game一開始幾好玩
但玩左3星期覺得冇咩耐玩性 冇未來
襯而家復3同準備有新電影 想放左佢
【密技】三個新手必須學的秘訣(廣東話教學 未有字幕)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=14060
邊撚個on9丫
去人地頭仲要屌人
今日我見到條友岩岩開POST 已經覺得戇鳩
我無禁入去睇 剩係負皮左
https://www.youtube.com/watch?v=4V-3PNK0fIg

蟻俠2新片

黃蜂女應該有招技係 掉野出黎變大

TRAILER 1 係HELLO KITTY

TRAILER 2 係樽鹽
屌頭先明明攞咗張t2升階卷 啱啱升哂裝備20之後張卷唔撚見咗係咩玩法?
係信箱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞