[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
自從今次回坑之後好成功咁調整自己心態,無強行課金追進度
升thanos真係慢慢用左成個月去升,比著以前我應該課金課錢課資源去升
我係一出t2果時唔玩,因為咁辛苦上左頂,又要再升過,同埋佢d pack定價真係好貴,但我回坑玩左一星期都課左幾百
我hea玩都勁多資源t2
生體加埋都幾萬
Iw隻大隻佬 一出買skin 用左十分鐘禁到佢full gear
解晒兩個史詩任先

儲6600買磁力皇可以加快X-MEN個史詩

多出D料又可以拎黎T2 X-MEN角

WB都係練X-MEN果幾隻先 練完唔洗制服已經夠用

BLACK ORDER果幾隻要靠制服番身

黑豹3300PACK可以買 但唔係必須 買左6600先

月卡角 LUNA=2099

ADAM 同 EMMA FROST 我冇買 要靠其他人評價
6600石個距離好遠 唯有升多d 60lv儲
emma frost手動勁但自動麻麻
emma frost手動可以秒鳳凰
好掛住情報狗
課30蚊月卡果個 每日多75石 快好多
情報狗唔掛住你...
想課
78$ 一千石係咪無左
如果呢個可以疊上去就好
我想問巴打們係咪個WB唔係每日頭目都會照去打WBU
我係....
唔一定,因為速度已夠10本,撞岩today係掠鴉就只打一場,其他就會打肥佬
你老手打齊點同
你睇下關唔關你事巴打...
書呢個唔關事,係運氣問題 不過打岩today boss係易d出書同魔方
次次一講書就諗起關唔關你事
要買黎強化制服升排名

我已經無視左每日頭目果d額外獎勵,我唔理37廿1都只係打終極boss
完特價前夠買1套1050以下制服,想巴打比d意見
暫時進度:
abx宇宙英雄,近戰英雄未夠10萬
影域20層
自己首選係雷神3 thor同loki拎p卡,感覺上thor張卡對我有用d,不過唔知thor夠唔夠打abx10萬
而家嘅卡係咁

次選係iw美隊,反猛毒用黎打abx,不過狼人可能半個月就出關
其他升左嘅係以下呢堆,有更好選擇可以推介下

你打齊左其他未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞