[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
巴打們唔洗咁嘅
大家各自修煉
唔好咁動氣

講返sl制服
iw制服都係幫角色翻身
做隊長加成多左 可以單打一層shadowland abx單打都過到十萬
Starlord呢類奢侈角/非必需角,一係就唔養,一係就買埋制服仲好
同埋睇得出netmarble有心去整套制服
或者從另一個角度睇
你依家T2左loki,同你6* loki做到嘅嘢其實差唔多
Starlord d新動作幾撚型
J死人 由其三技同四技
黑人戰爭機器而家D動作先叫似番D樣
我另一個concern係因為應該用T2卷既角色唔多
(有巴打話劇情1-8英雄唔好用卷
所以先諗住升
Thank you 巴打比意見 咁我再諗下升邊隻先
啱呀 story 1-8英有得刷bios T2材料又減半 真係無需要用券
除非你依家急住升T2,又想留曬d材料俾native T2先

譬如 就咁睇你個pool
Luna snow, 2099, shuri, angel 呢堆角色上T2更加值得
咁當然你有無bios上+20,就係另一回事啦
開驚果一秒 我係娛樂用
做齊daily 如果再重覆刷分就係晒時間
真係咁難明
冷門野你又知我無試?
事實係你覺得垃圾既skin係無iso 無特裝既情況都可以一層影域 同打夠10萬極盟
想問wbu跌書既機率係咪所有stage都一樣?
我有錢
你窮先覺得晒水晶姐
下下因為窮無錢而去左計加計點先最有效率
都幾辛苦下
唔趕住既 係因為想投資落一隻反派到先
咁既話應該會考慮升左2099先
無星 力書
兇刃 速書
大隻佬 爆書
咁跌既機率係咪所有stage都一樣?
姐係stage 1同stage 20跌書同魔方既機率一樣?
岩心水 就一野課撚落去買skin 使撚諗咩
數值上既野 我已經唔追啦
集郵驚
佢唔係問係唔係每層機率一樣咩

我自已長期打第1層

力量同速度都爆晒

爆破得1本

之前打高層好似掉魔方多 好少出書
打左兩個月 個人感覺
魔方 應該有20 %
書就5%啦 未必有添
眼殘
無睇晒就回 無睇琴機率兩個字添 睇野用開速讀
極限世界王
除左層數高會比多dd數量你
機率應該係一致
我而定轉打第一層跌野機率同21層無分別 只係同一樣材料多果唔夠10個不如打第一層 夠快
書就算出都係每次出一本俾你
所以通常一隊挑戰最高層
其餘四次打第一層

計埋今日已經六日無出書俾我
睇下破唔破到樓上巴打兩星期無書既紀錄
星爵新制服唔差呀
長滯空而且傷害高過以前個兩件好多

之前有T佢既話,我覺得買得過
都係考慮到可用先問下佢地幾個買唔買..
要買嘅都買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞