[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
制服黎講 係咪冬兵有用過鍋物先
唔夠鑽買晒兩套
做咩唔買無星/烏木 書哭可以遲d再買
其實我都係想問下有冇人真係會為左關WBU去特登練隻hyperion
我自己嗰陣無練都係水晶解算
無課月卡好耐
yes
爆破有用既比較多
速度角色太少勁
所以WS先
見泰坦書刷剩一本, 買左CA制服再用直升券升爆
感謝兩位意見
咁買冬兵制服先
Sweet Christmas!

Get ready as Season 2 for MARVEL’S Luke Cage will premiere on Netflix this June 22, 2018!

Luke Cage is a fugitive attempting to rebuild his life in Harlem and must confront his past and fight a battle for the heart of his city.

In light of this premiere, we will be giving 100 Luke Cage Biometrics during this period.

Event Period:

6/21 3:00 PM ~ 6/24 2:59 PM (UTC+0)

6/21 8:00 AM ~ 6/24 7:59 AM (PDT)

http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_en&bbsId=76&id=1181719

佢老味100Luke Cage bio
有一路玩果班就有練既,好似我上面咁講以前Hyperion 係勁既,不過到其他op角愈出愈多,新玩果班自然唔練
太陽神係第一隻識得自己禁技回血既角色
當時唔叫係勁 但都唔係廢
因為識得回血
咁hyperion出嗰陣實力都算top既
不過又無乜mode係無佢唔得
加上月卡英
我記得就算嗰陣都未算人人都無練
貪平
呢兩隻反正未有資源升
儲緊野比T3
比女巫食來升level都有幾%

Netflix系列都叫有兩次update
但遺憾無Colleen Wing

異人族,runaways ,同斗蓬與匕首提都無提過
一出時t2左 無後悔到
雖然宜家廢到唔值做月卡角
提提大家 聽日個影域建議6月28日先打

D生體卷可以KEEP到7月4日

因為蟻俠2預計7月2/3日更新

如果到時有新角又可以用生體卷揀

咁就有225生體 好似果時黑豹更新揀舒莉咁

但如果唔夠時間就照打左先啦

反正唔係一定有得揀
Groot制服應該選擇Baby定Teen好?
長遠講兩款邊個用途廣D?

回坑一個血 今次終於最貼近爆機
不過小美輸在特裝過唔到29
30都已經準備好雷神同佢玩
雖然有d耐,但我記憶中當日真係勁果堆喎,佢招s5果陣真係大大力,而且識主動回血係當日黎講又係好煞食既招,一隻佢一隻月光騎士戰爭世界常出現
新手求教
點解我有張T-2升階卷
但係想用落CA到既時候佢又話我裝備強化度不足, 要加20
有分普通T2 同 高級升階

普通要+20
高級6星就可以用
因為t2卷真係要升爆哂+20裝先用到
而高階t2卷先係唔洗升裝備就可以將隻角色升做t2
唔該巴打
T2 卷絕對唔好用落劇情角
1至8章劇情T2資源需求減半

btw 睇吓第一頁學識啲基本資料先
Baby啦
可以留d補血圈俾隊友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞