[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
主角都出曬啦 就今個星期更新
雲巴你點睇
今次係咪應該會有隻新蜂女
趕得切睇live
其實好似打到出藍箱既話就打哂藍箱比較好,如果唔係打返第1層都得
綠箱同白箱感覺上好似無分別咁
之前上網睇定唔知前幾頁,見到外國有人藍箱會出ctp
綠箱就乜都無
P卡都見過
這些機會
mff都有live既咩
關唔關你事呀....
係,所以我先認為打到20層既就盡打,好似之前得無星一隻,我物攻英唔夠,就唔晒時間打20,但出埋其他兩隻,掠鴉我夠力打,就全部打晒20以上
唔好話出ctp,出覺醒石我覺得已經有賺
你地有無諗過點玩弄蜂女既身體.....
呢度第一次見人

SKIN呢D買唔買真係睇你個人鐘唔鐘意

同埋課既程度 果時大把人未升爆隻女巫

甚至1星女巫買SKIN黎J 有愛都係好重要

STAR LORD 個SKIN我覺得比上不足 比下有餘

起碼佢可以救返隻角 而且輸出又比上一套高

真正垃圾果D SKIN係 CIVIL WAR

AGENT SHIELD DR STRANGE副角 果D

買到返黎都冇用 又要賣750 只可以講係收藏用

完啦好嘛 上面兩位巴打
學你D潮文咁
我尋日去食完LUNCH行返屋企果陣
諗過下點玩
可以善用佢放大縮細既能力...
兩個人訓係隻蟻上面做愛
當時爭d就未開sw都買左佢個skin....
好在有一刻既理性
叻孖寶果期仲要仆街到女巫用石開減價
迫人買...
條友係鐘意挑起罵戰 之前領教過
自己柒咗就起人底

另外位巴打唔好咁有心機同佢嘈啦 由得佢9up完咪算
我假期無上黎
完全唔知咩事

不如我地一齊講下69互含同做愛仲好啦
係啊 一係你cover另一張上去 咁底個張就冇左 就唔洗比鑽
個啲太有錢
貓女係幾好J
本身個四次係keep住打第十層
但覺得出箱率都唔高
以一星期計
魔方石:每日都至少出至1次,平均二十粒
綠箱: 出過兩至三次
書: 0........
係咪話iw嘅角色升階用少一半資源?
groot冇衫就咁睇係冇減半
唔知著左衫係咪真係會平返一半?
我個人覺得買skin
首要係大buff個類,例如WS, hulk,可以幫你打多d關卡
之後係傳說戰鬥個幾件,可以拎ctp, p 卡

最重要你對角色有愛就可以唔洗考慮其他野
我自己無錢買hot toys 咪係隻game儲角色儲造型
好似生化吉兒咁,鐘意奶腳奶西,咪買曬d女角造型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞