[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
唔出書都事少
唔出魔方先仆街
第一屬用 忽防/ 破防免疫 會好d
新手玩咗個幾月有張升tier2嘅卷
想問下用係CA定sharon rogers好啲
sharon rogers
忽防 建議唔好
卡片 角色原本4個裝備
影響太大 由其而家開左T3
即係裝備的原本忽防 11XX 會升到有1332
咁你特裝有20-30忽防
隨時OVER左 原來卡片最少都自帶30
仲有ISO呢
攻擊ISO 廌眼+8%CD 過載/嬲哭+8%忽防
特裝忽防=浪費
唔會用忽防 你禁下你隻人 超過能力就明
依家第9啦
17lvl 但又唔知點課好 好似78蚊最化算?
普通個啲特裝 係刷數值定會刷埋個效果
想問下個range係幾多最大?
有冇得睇
唔個買咩咪78蚊月卡儲下石先
想問下starlord個新skin 掂唔掂
我睇落好似冇咩分別咁 不過人地pvp用佢 佢開大打佢唔到
仲有hulkbuster同war machine大家推唔推?
仲有hulkbuster同war machine大家推唔推?
唔知買咩*
星爵新SKIN 勁左 以前有SKIN都係垃圾
而家可以一層SL/盟戰
普通個啲特裝 係刷數值定會刷埋個效果
想問下個range係幾多最大?
有冇得睇

普通特裝只有第一項效果不變 數值會有機會變
其他數值同效果都會轉

睇第1頁特裝所有有數值excel

17lvl 但又唔知點課好 好似78蚊最化算?

睇第1頁有教點課

睇我之前講買制服篇文

無限之戰套套都好
star lord, war machine 同hulkbuster都由不可用轉變為可用
不過水晶有限 而每個人都用唔同角色
所以咁問無意思

我只可以講制服star lord 同制服war machine 都係打WB 同WBU好幫手
都打到WB 不過唔係主流主力
無6星 買嚟都冇用

而新手應該主力AB 同影域
睇返自己有缺咩角色同tier list 做比對
再決定買唔買
單從個別角色決定買制服只會得1個結論
就係所有新制服都買

買制服係睇你角色池
大課中課定小課
日日玩定hea玩
想解決AB定影域
當然有愛角都係重要因素

忽防特裝其實對新手好有用
老手好多都唔理解依點

卡片30% 忽防對老手好似好易
不過無課同小課新手
其實都有一定難度

部分角色未練好又無資源
輸出更有機會唔夠打wave mode
忽防特裝就係最短時間嘅解決方案

我第一次打影域時
唔夠輸出打第15層
用Yellow jacket 打超過10次都未過到
主要唔夠輸出
就係換左個忽防比Yellow jacket
先臨時過到第15層

所以新手最好有1至2個忽防特裝
方便臨時唔夠輸出用

當然卡片有返咁上下就無謂要忽防
卡片加iso8 應該都 接近40%忽防
長遠嚟講忽防特裝都係廢
最後都要換走忽防特裝
#新手

暫時最快升到上T2既係洛基
係咪可以加快投資
同埋建唔建議買雷神SKIN
因為我得佢一隻反派係最高LV

為左分?
我FOR FUN
玩呢隻GAME 唔係一定要玩PVP
一定要鬥高分?比你高極 你個盟入到TOP4先算啦
Loki 6*都好好用,無需要急住上6*
一定要買制服
所以谷落卡片 快手整齊忽防減cd
長遠用忽防一定係浪費
始終一個特裝要洗都唔易
我而家玩mff 都係for fun
試下d冷門野去玩下 打下極限盟戰 打下極世界boss
又唔係多時間打機 玩隻game玩撚到番工咁又無錢收
望落個排名 頭3都唔係中文字 第4名以外 是撚旦啦

因為有張T2卷 先想投資升佢上T2
每星期拎下時間線 150萬 拎足25x7+30
場場極盟拎夠10萬 就自殺 仲打落去等完場晒時間為咩?
又唔係油王超重課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞