[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
一早喺信箱攞咗張卷 我都確認我個陣物品欄有張卷
不過打完個影域同打完海拉生體升到20之後 張卷唔見咗
我亦都冇賣走張卷/用嚟升其他角
想問第2點係咪姐係唔好買復3 Thor?
我get到既就係
無課玩家嚟講就係
買雷神3Thor>為P卡 for成隊人
買IW Thor>剩係Thor一個勁
睇你點取舍
實力計就一定係IW>thor3
不過無課玩家有P卡幫成隊人幫補課冇實力呢個缺點
所以睇你點取舍 最好當然兩個skin都買

今日買IW Thor
制服
雷神應該用咩特裝好,guard break immune定lightning damage有用d
刷左幾耐
印象中一隻兩個月左右
Oh 我睇錯左 以為你IW Thor同Thor3都傳說
自膠
俾多兩個月我

打wbi高最高係咪紫箱?
仲有紅箱
狼人雷射眼新Skin有咩差過舊

利申升哂新
各位大佬想問下750制服有邊套係比較推薦?

研究緊係咪要買Venom同禿鷹先
我鍾意禿鷹多啲
會!
satana日日打有成十幾隻生體6星好快儲倒
高6被1星satana都唔值
咁我想問比克莉值唔值 每日最多打到3粒 升到5黃都唔信幾時
宜家有三千幾水晶
Dr. Strange又解到satana五星進階嗰個mission
宜家買2600晶高6比satana食會唔會好浪費
定係留翻買制服
高6被1星satana都唔值
咁我想問比克莉值唔值 每日最多打到3粒 升到5黃都唔知幾時
本身買咗雷3同iw ws
想買埋iw thor但本身雷3 未升好
我諗應該會買埋iw captain
因為我真係好鍾意隊長
想買禿鷹除咗型棍之外都係為咗多個反派打影域

未過15層嘅新手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞