[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
都係諗下 好似係幾勁但冇乜愛 所以可能不了
有無睇錯 解走啲漫畫要比鑽
錢呢 我有 我見制服幾好J就唔洗諗去買既
不過要學你課完VIP10起都仲要睇水晶做人 睇制服勁唔勁而去諗消唔消費就慘D咁囉

DAILY 大把老鬼玩到隻GAME無野好玩 當時得果25層SL
盟戰又玩撚到悶 真係入GAME拎個DAILY就全日唔會再開GAME
大撚把人連時間線都唔撚打 包括我 好多人都係IW先玩番密左

真係痴撚線
有人問跌書機率係味一致
我用我打足兩個月 望番物品果度條數去計下去答人
又話我計住計住
真係唔好答新手先得
咁都比你講到提子人
我提子油王全ISO 全烏魯全卡全CTP都唔提子你呢D人啦
上得兒登呃水吹就緊架啦
不過兒登多得你呢D垃圾先叫兒登姐
買制服都係睇有無愛架姐
勁唔勁其實都其次架
好J咪買囉
好似果D完全無滯空技又無敵技又有SKIN既 貓女呀 仿聲鳥 呀 呢D有錢又想買黎J下咪買囉
不過有人都好小學雞 比人講兩句去起人底 晒時間去爬文
笑死我 十足兒登反社會憤青咁 唔洗禁去入睇你底都估到你一定係果D好似受過受到不公平對待既反社會憤青
除非你真係好趕時間或無英,否則我唔建議打第一層,因為出既箱唔同,打20-29層出既藍箱獎勵都好d,全覺醒石我都出過兩次,所以有能力既打高少少既層博佢出箱
我咩都停課了
SL呢 IW UNI 你問買唔買呢 如果你仲係新 OR 未有大課既話呢 就唔好落手啦
但有玩開課開打佔領呢 呢件對比起上一件就真係好左既 多左騰空技 繼戰力大增 當然係計打2線啦 至於打ABX 佢唔係不嬲都係用做爆破日隊長既咩
笑死真係唔知邊個碌柒單打人先啦
做乜撚野
你有你for fun 既standard
我有我for fun 既standard
依家連登仔真係痴撚線
連點樣先係for fun都有得嘈
我for fun得開心咪得囉
係度打飛機話玩夠人

個人自大到一個點 又屈鳩人好有錢
人地只係講句 我有錢 你窮
就無限放大 又強加無中生有既字詞去攻擊人
手段拿渣又低劣
咁唔鐘意兒登呃水吹
去玩你個mff fb圍爐啦
再唔係味去下巴哈r下台狗袋底囉
憤青 ff 單打 屈人 戇鳩
你齊撚晒
點為止亂點鳩人
又強加思想 使唔使又陰d陰d係字句度加下料屈下人先呀

唔記得啦喎 個個學到你小氣記憶力咁勁咩
就算問pvp
原來唔可以講下其他意見架?家陣係味小學小組討論呀
繼續加下自已妄想添啦
事實而家solo到十萬
新手唔會追分啦 不過SL唔係必需係真既
不過需家個skin 點會係垃圾呀
一講有錢就比人有心咁講到我講好有錢
只係唔似你窮撚到左度右度咁唔
細微位以為人地睇唔出 加鹽加醋
行為十足小學雞 諗下你做緊乜撚野先啦
我無唔認無講 只係無講到好有錢
好有錢係你個窮人加落去
同你條小學雞講都晒氣 攻擊手段低莊到仆街
行為十足小學雞 諗下你做緊乜撚野先啦
我無唔認喎 只係無講到好有錢
好有錢係你個窮人加落去
同你條小學雞講都晒氣 攻擊手段低莊到仆街
繼續做憤青反社會仇富仇警仇支那啦
做咩突然間會有罵戰........
呢個區好少見嫁喎.....

到底今日情報狗做唔做野呢.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞