[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
一樣拎少左十個
點解少左成50粒
明明日日有打齊

有張黑豹p卡
應該換走邊張好
唔該咁多巴打
補一補張黑豹
另外有張6星垃圾可以走佢
定係唔洗 因為有加全部攻擊
換格魯特啦 忽防換忽防

張卡唔洗住都得 有所有攻都OK了

睇你在唔在乎第4項 暴擊 OR HP

不過黎緊蟻人更新 如無意外應該有極限MODE

可能有新P卡 所以可以等埋呢兩星期個更新先決定
麻煩晒巴打
黑豹black panther套制服堅勁 用佢搞掂咗15秒KO quicksilver
黑豹+winter soldier+shuri
巴打們知唔知邊到有普通5升6星卷拎
家下rogue 5星 250左右生體 就咁打升上去又要重新儲返啲生體
起碼一個月先升得滿啲裝
暴風女神同鐳射眼已經係咁
冇曬生體
抵唔抵買?

唔抵
抽卡都係為咗P卡
依啲箱唔會出P卡
所以冇用

肥料嚟講唔算抵
團購試過有2500水晶 有 3張神話
不過團購卡好似好耐無出過
6星卷主要熱點(要好有運)同課金
之前啲event都會送
現在反而送T2卷同制服卷
所以無計 要慢慢farm
咁我買黑豹算
新手想問下個無限活動
因為其中一日唔記得再輸一場,有三場贏咗,一場輸咗
搞到用哂d人,所以有10幣拎唔到,換唔到t2卷
我想問仲有咩值得換?
(有課水晶,熱血點數包
神話制服卷囉!值過t2卷啦
其實新手我會推薦換彩石先(Chaos Norn Stone)
方便解Epic quest
快啲升到Wolverine 或者Dr Strange

其實換制服卷有前題
就係本身有黑豹或者雷神制服升到傳說
否則制服都無
換返嚟都係擺喺到
效用大減

不過如果計值錢 制服卷值錢啲
多謝老人巴同搵我巴解答
我自己本身未買制服
所以有諗過換norn stone
但制服卷又好難有
所以我再諗諗換邊個
多謝兩位
btw 你係wb輸左攞唔到?
可以入場參戰禁右上重新開始就計你玩左次架wor
因為本身無留意自己打幾場
自己d人腳夠打3場,本身re咗1場
打完第四場先發覺爭一場,但已經出唔到人再打
衰自己無辦法 教訓自己下次睇清楚先打
re夠五次先開始打麻
我都係新手,個人感覺依家換張制服卷無乜意思,對新手黎講無乜效益,反而換其他野可以快啲令自己上軌道
好似第一頁FAQ話齋,新手要盡快開多啲資源,我寧願換其他野,升多幾隻T2打影域同wb
想知wbu d藍箱係咪真係有p卡
因為本身無留意自己打幾場
自己d人腳夠打3場,本身re咗1場
打完第四場先發覺爭一場,但已經出唔到人再打
衰自己無辦法 教訓自己下次睇清楚先打
re夠五次先開始打麻

所以之後都喺re咗先正式打
其實新手我會推薦換彩石先(Chaos Norn Stone)
方便解Epic quest
快啲升到Wolverine 或者Dr Strange

其實換制服卷有前題
就係本身有黑豹或者雷神制服升到傳說
否則制服都無
換返嚟都係擺喺到
效用大減

不過如果計值錢 制服卷值錢啲
多謝老人巴同搵我巴解答
我自己本身未買制服
所以有諗過換norn stone
但制服卷又好難有
所以我再諗諗換邊個
多謝兩位
我都係新手,個人感覺依家換張制服卷無乜意思,對新手黎講無乜效益,反而換其他野可以快啲令自己上軌道
好似第一頁FAQ話齋,新手要盡快開多啲資源,我寧願換其他野,升多幾隻T2打影域同wb

巴打你都講得啱
我諗我應該換資源,制服卷可能之後再課靚包/用石買
隻驚好似識讀心
我開咗反物質人,慢慢升
其餘2子用卷升

之後我呢幾日lab生成大多數出新星同藍驚奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞