[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
三子點解唔用劵升?
齋用bio升到隻驚執笠都未升完
諗住3星後 用456星券升
冇錢買高6

256+80搞掂
shit,洗屬性用哂啲特殊裝備,重要未洗到
活動最後今天 記得換野
係囉...拎住兩張高6 冇理由用高6升個一級嫁嘛
好撚on9

因為我上次spiderman同ironman T3活動都係咁樣少左10個幣..
早排用400幾石解左scarlet witch拎左佢
升到3星 諗緊升唔升埋佢先好 資源要慢慢繼續儲
quicksilver改廢左仲值唔值得升左先?
定升埋scarlet witch先
利申返 quicksilver未打返嚟
快銀改弱左但都係speed type頂級來
scarlet witch升D資源係快銀成倍
到sw level 55後要食生體好似倒水咁升級
所以升快銀會快好多
裝備變更屬性有無話洗冷卻定無視?
卡片兩項都有25%
咁姐係唔好升佢住
升左qs先?
快銀各個模式都重係一線,好用處唔會比sw低,sw家下最突出都係打究極wb
反過來講較全方位,你想快D有個全能英通關,快銀需改弱但依然首選
QS nerf完咪又係繼續係TL屈機
我唔覺有好大影響
TL家下好難殺倒有無敵4秒up狼人
未nerf前只要加隻藍獸做隊長就輕鬆殺倒狼人
狼人不嬲會轉藍/紫屬打
tl pvp有無敵4~5秒狼人你轉藍/紫屬都好難殺
得jean,新星,阿當等得幾個英用招秒殺叫做話易殺d
TL無Jean真係唔洗玩
博士/thanos應該都得啦
如果狼人有jean做隊長或帶隻蜂女
博土招時間停頓無用,狼人都輕鬆殺倒博士

thanos係招5技殺倒,但pvp如隻狼人識走來走去避招就都好難殺倒
7月4先上套戲
情報狗又可以慢慢撚狗
家下更新咩內容都唔緊要
快D攪返按技會唔左技個bug
成Q日駁唔技,中Q晒boss招
話時話 好耐冇見痴線佬係度出現
啱啱好 定有好多剩?
我有1星藍驚奇 有高6 但未過主線
想買定比佢
淨番2粒Bio
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞