[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
其實新手真係好難追, 隻隻t2 都食幾千生體
點解你啲箱咁colourful
我次次都係白色
純粹講運?
老手都新手過
BTW
呢隻GAME根本就無追呢樣野
PVP可有可無

同埋唔好用其他課金GAME黎同MFF睇齊
MFF已經係好好多 算係單機GAME
有幾難追
課幾個三週年包
搞掂
果堆野可以點追
新手玩到好懊惱
升到唔知點升好
終於買左6600同ws iw制服
請問磁力王既生體認證有冇用
升完野係咪可以食
係 升完就食得
無話無用 留起就唔會有錯
無晒其他易拎既味食囉

巴打可唔可以幫手睇下依家升邊隻上T2先好
(有一張普通T2卷

如果刷料上係應該上左WS之後再上CA
Ca其實可以慢慢
唔t3 唔係話對pve 特別勁
咁應該升咩先好
同埋我有100張生態
依家唔知換咩好
唔好意思 想借小小位黎放AC

1.角色:
美隊已T3,裝都升爆,神話級制服,PVP一打三唔成問題

Ironman 70lv,頂LV裝,神話級制服,等上T3,打王一個人帶兩隻一星都冇問題

月卡角(兩隻熱門都有)

難搞的藍驚奇已T2

Yeezy下巴唔洗講,必備!

快銀?有

盧根同奇異種子都有

萬磁王都有

主要角色約二十隻同位素均洗成8套裝同位素

(過載,鷹眼,憤怒浩克的力量)

(圖太多,隨機舉例)

2.卡片方面:

3.制服已買常用的!有兩件神話級制服!(圖中下列所顯示則已購)

有唔同既卷可使用!神話制服,英雄制服,T2卷,6星進階,6星精通都有!

任務仍會每日完成,角色持續精進,資源只會增加不會減少,金幣每日固定成長,除非改版會產生必要消耗
唔引用上面巴打,太長

呢種單向game
無得同玩家實時對戰(我記得有一排有)
你唔似得其他game多角色會比人地有對戰上既優勢
單純玩game developer帶比你既體驗
儲下角色通下關咁
你就算免費送出去,人地都係J下角色強度可以去到邊
最後都係會玩翻自己既pool
但係接手經營呢d已經差唔多end game 既account真係無乜吸引
不過我都尊重你放account既決定
祝你找到好歸宿
T2券同bios selectors都一樣
用係d平時無得刷生體嘅角色度先

首先決定T2邊個先
諗下有無咩角色上T2對自己增益係最大?
之後再用個bio selector去揀生體升裝
真係會有人買咩
女巫68強化潛力
10%>fail»5%+5%>success
咁都算end game ?
英又少又無p卡
有8十幾隻t2+全6星都覺得仲有好長既路
酋長幻想緊齊p卡
50%x6 fail
視乎你點睇
我同佢account差唔多進度係無T3同T2 三子
我覺得自己end game
可以打既關都過曬,係得究極世界boss未打到上去20lv以上
得10幾隻t2
未夠70lv
SL都應該打唔到30層
除咗隻t3CA可以玩下之外其他全部都玩唔到
P卡又冇
小美冇升到但升咗隻t3真係好奇怪
SW 天啟 琴又未有 100都比多你
Btw 睇得出巴打應該課咗唔少
但係就應該睇攻略睇得唔夠多
變咗啲嘢升錯晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞