[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
出完suit果4隻black order已經好撚好用
black order有制服真係差好遠
新手岩岩玩, 應唔應該買dr strange 套suit
好有愛,但係個任未做完
T2勁一大截喎
Anti man用途比較單一,主要打極盟,係未有t3前佢應該係打到最高分果隻,仲高分過cable,雖然出左t3無限制唔洗佢,但宇宙反派仍然靠佢

Blue marvel就比較適合群揪,特別係佔領戰,好硬好襟打,係起手比較慢少少,唔適合打時間線

Nova就最全能既,如果你裝增傷gear可以打到1m分(youtube有),拎黎打pvp又勁,招s1同s2勁到無倫,兩招都起手快,一招就高攻,一招就滯空

當然你話出t3佢地優勢係會降,但問題係就算出左t3果三隻,終極三子既評分仍然好高,同埋t3既料實在好難儲,就算出埋其他t3你都未必升得切
會課金: 無咩所謂
唔課: 等你升到4*再買
終於升好quick silver,不過仲要整iso
新手又唔係重課就唔好理三子住啦
三子係勁不過新手又唔會打佔領戰ABX追高分
搞咁多野不如買返幾件IW制服同6600x-men包
提升下整體戰力好過
到第日齊張先搞三子都未遲
三子係奢侈品,不過佢話t2無特別我唔認同姐
反物質人好似最高攻
我隻反物質佬好似冇力咁 不過未比CTP佢用
我隻nova都好似冇力
180增傷都勁唔過雷神咁

新手想問 有一張高六 應該俾舒利食 再買制服 定係俾月卡角食好d?
留一留先, 比3子食
Ok 三子有冇話俾邊隻優先 定係都可以
我有裝增傷,開頭都打得好低分,後尾再睇下人點打,最緊要控制好增傷果一下爆發係s4,即刻打多三十萬
聽人講新星比較用途多
高6真係唔好晒
反正3子都要升
無所謂啦
到你開到3子嗰陣可能已經棄左驚
你舒莉咪六星囉
定高六精通啊?
精通就除左劇情1-8個啲角
隨便食啦

想問技能"C" 點解? 係Cancel 定係等到出晒技能?
Cancel
yes
你玩得耐打打mff就會覺得無咩好打
會變11點後例行公事咁清晒任就收功
盡其量都係每月更新後果幾時打多陣試下d新英新suit
我有半年剩做daily拎25水晶就唔要開驚
70蚊果個每日生體買黎有無用 月卡角好似好難升
我都冇 不過感覺上比新星痛好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞