[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
三舊都係肥料
橙字基本係用破防免疫或者忽防,破防基本就萬用(英自帶超級護甲就唔洗),忽防就卡片夠高就唔洗

特殊效果多數用無敵或增傷,無敵對新手用途少d,增傷就係「一次性攻擊%」,回血唔係唔好,打電腦還好,但一打pvp就無用
應該7月3日 下午更新

http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_zh-tw&bbsId=229&id=1180477

今次證實咗

1. 更新前2星期會有制服特價(上幾次都係)

2. 更新前1星期有 1萬水晶event( 方更買Adam同Emma)
連續3次update 前都有依個event
Netmarble 總係要你無水晶準備更新
我都想要咁多生體....
琴同女巫未升..
你地啲生體啲打返嚟多?
紅縫/侵略戰
紅縫未見過
S5>s4>s3咁loop,對面hi都hi唔到你,唔係唔勁,只係你唔識用
佢用s4時應該會被打中

血蜘蛛一定要上T2 果幾秒無敵好重要
我潛水?你究竟係咪撞壞咗個腦
你睇下個個post邊個潛到落地核先啦
Round 2
覆埋上面個句已經完全封鎖咗佢
條友精神睇怕有少少問題
同佢嘈係哂自己時間
佢永遠覺得自己啱 人地柒人地錯
攻速除非低得好緊要,否則用得好果幾秒無敵都唔一定必要,因為佢唔係用黎打abx,對持久戰要求唔高
Fight!!
我換人嘅時候,唔會自動回血
但我有fd玩,一換人就會自己回血
有無巴打知點解
It’s all about money
因為你無課金
你個user名

回血係vip function黎,仲有可能同你玩緊嘅mode有關
課到Vip3就有
Ohhhhh 仲研究左好耐!我得VIP 2 ,即課!唔該曬各位巴打
event 有 bug???
Thor P卡雖然值得投資
不過現在有冇資源升佢先?
無嘅話 P卡都要等一段時間
你計吓要唔要多1個月?
而且攞到都有機會要洗
單買Thor制服都要計時間投資
不過10萬ABX應該唔難
每星期多1粒6星ISO8 算值得投資

loki P卡個人覺得廢廢地
唔太值得
不過loki套制服真係唔錯

anti venom 我現在打WBU 關關都用佢
不過未夠打WBU 就買嚟都無用

combat hero ABX我會等狼人搞掂
本身有iw ironman ws 同埋雷神3 thor
我想問如果再買iw ca o唔ok?
定係應該買iw spiderman/thor?
因為我係隊長fans,但係咪t3先發揮最大效益?
thor 差升8-20嘅裝同生體同錢
升t2材料都齊,可能都要2星期籌下生體同錢
本身ca spiddy有無制服?無就買啦
Thor本身有制服就唔急住再買制服

又無話咩最大效益嘅,咁T3>T2>T1係必然嘅事。但T3 stat會高好多,同埋可以幫手打wbu abx等,但依舊唔係pvp首選嘅角色。
巴打諗多個問題
你夠唔夠材料去將thor制服升到神話?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞