[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Clea唔勁
不過你要快就無話值唔值既
我記得嗰陣係課個月卡同用普通劵升
不過宜家普通劵好rare
影域4,5星卷未用嘅話就用落去啦
satana每日9粒個零月就5星,克莉應該啱啱好3星可以用卷
個陣唔知邊到黎咁多直6
Santana, clea 同Hellstorm都係用直6
但我又淨係買月卡
係WO 完全冇練呢隻角 D招都冇睇過
以前D代幣活動 多數有高6揀

依家變晒T2同神話制服卷
因為舊既玩家多數都6星晒d英,仲儲埋一堆升級卷
掙扎緊iw thor/買 iw im
雖然未神話件雷3
但真係想用新
ca, loki遲下有資源再買
買im

終於完成Dr. Strange既任啦!
好感動
我覺得睇你目標係咩 dr strange都抵玩既
唔使太大資源都打到影域 pvp都屈
封頂更加有機會壓倒性咁贏人
其實佢大可以3樣放晒入去比人揀 點解冇左高6
ok thanks
唯有下次再買返想要skin
掠鴉終極點打,好易死
掠鴉其實得第一階段既第五條血果下難,跟住都易打,當佢行番去中間準備出招你就唔好打佢,準備定走佬,圍圈走同唔好番轉頭,小心避火圈,到佢出定紫圈既招,跟住已經唔難打

Striker果五隻用無視迴避
我都比佢食左張T2卷
制服買 IW IM 定 IW spiderman 好?

第一次
仲有好多英淨,睇黎之前係亂打所以過唔到三十關
我今日又係咁 睇嚟係8星期個獎勵個個位中bug
應該係3周年果個8星期登入活動,最後一日係拎到張T2卷,但之後每日都彈一次出黎
我已經四日無見過本書
藍色仲係4/10
全部用曬黎抽卡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞