[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
鍋密先都得
狼人同黑豹依加都練緊 冇特裝岩佢用
War machine要iw制服
又黎競猜情報狗出唔出情報
情報狗仲試緊蜂女床技
唔得閒出post
我想玩哂兩個
一個老閪自動波肯定好淫
自己坐上黎係咁UN唔比你停唔比拎出黎
跟住教埋evangeline lilly用對腳幫我打飛機同含
然後兩個一齊奶條JER跟住一齊縮細訓係蟻上面扑野
然咁UN老閪然後一邊同lilly打車輪
跟住因為縮細左可以抱住黎屌然後係間屋飛黎飛去撞黎撞去玩空中做愛
然後最後射哂落老閪同lilly度
射埋落隻蟻度要佢一齊吞埋
發覺好多時你叫完春就會出情報
做咩話我叫春
暫時得知更新資訊

新T3
1. Antman
2. Thor

3隻新角色
1. Ghost
2. Giant man (Bill foster)
3. 2代Wasp

2件新制服
1. Giant man (Pymtron)
2. Ant man

應該仲有其他野 不過都要等到7月3日先有 patch note
我估WASP同GHOST都會有套電影制服
制服4件

1代 2代黃蜂女各一件
咁GHOST呢....
就咁女版掛 之前SNEAK PEEK張圖都係女
無理由咁好機會賺錢叻孖寶唔賺嫁喎
無限之戰包唔值
Adam同emma就睇你會唔會打佔領,特別係adam,好揪得,但呢兩隻就打唔到abx,同埋emma正常要買三次先夠生體升t2
你唔係中課以上唔建議你買
原來無限包唔抵買
我仲成日想買無限包....
冇黎一排,你痴線指數更進一步
點解你成日針對我...
留意你
好似你啲咁出色嘅男人,無論嚮咩地方,都好似漆黑中嘅螢火蟲一樣,咁鮮明,咁出眾!
屌你你好似我有個FD咁
成日講埋D咁9唔搭8既野........
原理好簡單,要睇個包有咩獎勵,個包賣2500晶,假設你完成晒所有條件,講主要獎勵佢回番500晶、一張p card同一粒製煉ctp

但要注意一點係你先要買im同ws制服,跟手升埋佢地做神話先拎到拎個獎勵,升兩件神話真係唔算易,唔係去到老手+重課我都唔係咁建議,性價比唔高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞