[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

由12月到現在終於T2 到1隻
其餘2隻應該12月就T2到

無抽過箱 無買過任何pack
blue marvel 仲要一出就攞6星
冇用卷攞256
我已經抽到頹廢
同你班老手差幾皮遠 無法想像你地嘅情況
https://mobile.twitter.com/Marvel_FFightUS/status/1012427335243481088

今年comic con 又有future fight
即係antman 之後好大機會有X men 更新

順帶一提 上年comic con 有 apocalypse更新提示
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_en&bbsId=2196&id=877489
大家一張月卡夠唔夠將月卡角既裝升上20
1張月卡 600粒
只升4件裝備上20大約用360至450粒
大部分時間 400粒都夠數

所以2個月=約3隻月卡角+20
用埋高六/普123456
一個月夠20 有突
仲有時有10日比你揀其他
咁用連續強化係咪會用多左bio
一鳩樣
我家下有4萬幾體,成4億幾金
十幾張t2卷

都正常,美國果邊都批左迪士尼收購fox,marvel果邊漫畫都推番x-men
x-men唔好講大偏,出名既x教授、牌皇、冰人、psylocke、Mystique、shadowcat同大熱既deadpool都未出
唔知今年會唔會加F4
唔知今日情報狗做唔做野呢....
屌 諗起套戲

BTW Xmen其實有冇機出電影制服
出年2月上Dark Phoenix
好想j Invisible woman
不如下次更新整個金幣轉帳系統啦
唔睇攻略既後果

用Dr strange remove buff咪過到
大佬你唔好咁痴線啦...
唔該晒
24 ds
25 spiderman
26 磁力王 抽返hawkeye->完
27 ws
28 抽得靚 小美會過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞