[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
屌咁都炆水wor
我覺得差不多 我19去20有幾下都X14+
14咪好 我有時20幾..
應該同第二個69緊
活動仲有一個鐘完 記得換野
https://www.reddit.com/r/future_fight/comments/8hig6h/psa_you_can_get_premium_cards_from_wbu_booty_chest/

問題係藍箱又少出
中藍箱都係出廢料多
唔好咁大寄望
thx
如果之前已經做左啲 x-men epic
宜家先買 Magneto DX Pack
做左嗰啲會送返?
唔該巴打
多媽母 升完無乜點用過
Thanos加制服
Dorma暫時唔太值得開,雖然有反傷有回血
但abx冇無敵會比制服thanos易死
我升完都有少少後悔點解唔升Thanos先
第一頁都提咗點打影域
要反派就farm Ultron 同Dr Octopus
如果唔夠加多隻Kraven
仲有第一隻揀嘅loki
4 隻都接近夠打頭15層

升一隻Dormammu 要 6000粒生體
仲有BAM 夠升Ebony 同 Corvus
夠你升幾隻反派啦
1隻料夠你升多10隻 打多10層

真係要用到原生T2都係25層之後
唔洗出到Dormammu 咁嚴重
Ultron 都夠做

仲有 Dormammu無咩事都唔好升啦
現在太多勁角
唔值得升佢
資源同回報不成比例

仲要唔要洗?
唔洗啦 下面3個都攻擊屬 好完美

比你洗到高數字但廢屬都冇用
靚屬 全部有用 唔洗
新手問
黑豹急唔急要課? 我見有優惠3300 係唔係限時優惠…

另外問 萬磁王會唔會有機會降價…
唔急 黑豹已經做左好耐優惠 應該變左常規優惠
萬磁王降價難啲 開jean一定要買DX pack,無乜誘因令nmb降價
收到 文已爬
除左萬磁,目前係咪唔急其他野要課?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞