[I/A] Marvel Future Fight [23] 又等4.2 Antman更新 情報狗比啲誠意好冇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
到而家都覺得個表做得唔夠好
kingpin redskull依d唔知點解冇制服
好似groot個d 有幾個屬又剩係放一套 baby groot明明都值得排
而家狼人擺明係天啟個套勁d 又死都要放新個套

好心就靈活少少啦
黃色果套效果係忽防10%

呢樣唔係太重要

藍色果套效果係減傷15%

明顯對狼人呢D血牛有用D

同埋EVENT BATTLE係要求有藍色果套

但唔知呢個活動幾時會再開

不過藍色果套真係好樣衰
佢D公告全部唔同...

中文有寫制服特價 英文,日文又冇 日文好似仲要譯少好多野...
全部唔放等你地自己諗就最靈活

睇開少少啦 一張圖 你想每隻角色放幾多套制服圖出黎
放唔放得晒係問題
另外就係 你講既KINGPIN同REDSKULL 基本上比你買左制服T2埋 都係唔打得 拎黎睇
可有可無既就唔好咁雞蛋挑骨了
雷神最好買兩套 雷3同IW
雷3FOR 拎張卡 IW 就真係高輸出既

GROOT 就睇你個人喜愛 老老實實
IW版GROOT都係麻麻地 BABY已經可以打到一層影域
另外BUIOLD BOOK 無制服狼人圖
我估係因為黃藍制服相差真係唔細到無分別 所以真係比你自己諗
雷射眼買天啟定marvel now?
天啟紀元套打pvp有好大優勢
你認真? 張圖唔夠大都算係point
咁再更新多幾次 應該就冇得排

佢廢你唔在乎 唔代表問題唔存在 咁佢真係冇統一性wo 你唔可以否定

細到冇分別要你自己諗依個point 你會唔會覺得自己講得好牽強
佢咁好心排晒俾你 但用邊件又要你自己諗
即係點 扶阿婆過馬路過一半之後要個阿婆自己走埋另一半咁啊
即係冇人會做好事會做到一半差少少都唔幫埋佢lor 好趕時間咩
我返改少少比大家參考
原文第一頁已經有

其實每個人都唔同
有人大課 有人小課
有人休閒玩家 有人長期忠實玩家
有人好多水晶 有人冇水晶
所以無一套必買制服方案 你睇返自己要咩角色先最重要
缺反派就買反派 缺女性角色就買女性角色
未有6星就算買咗都冇用
1個月1次制服優惠
買1套你急需先

留意制服
一個改版
舊制服=垃圾
所以買1套你真係要

1. 雷神買邊套

雷神3 為咗P卡
無限之戰 為咗輸出

單比制服 無限之戰贏9條街 輸出驚人
https://www.youtube.com/watch?v=Vu5dI2DO7TY

不過P卡可以提升整體實力 長遠需要依張P卡
建議無課買雷神3攞P卡
無課攞P卡係零 所以唯有買雷神3攞P卡
就算有課 10萬水晶都可以唔出P卡

有課就睇係要咩
而且升雷神3做神話都唔易
計好條數再決定

有錢2套都買

2. 多套制服

同一角色 有幾套制服
買邊套制服好?
有新買新
新制服比較好

不過有例外
以下幾套新制服都係較差 唔好買
1. Cyclops - Marvel Now
2. Wolverine- All New All Difference
3. Thor (睇上面)

點睇新?
入去其中一套制服
有得揀左右唔同制服
最右嘅就係最新

3. 新手制服

暫時必買一定係winter soldier
a) Winter Soldier 無限之戰 (1線輸出)

其他唔錯制服
a) Loki 雷神3 (新手好值得買 新手缺univerial 反派)
b) Hulk 雷神3 (少有好嘅Combat type)
c) Anti-venom (少有好嘅Combat type 不過留意制服唔係反派)
d) Ironman 無限之戰
e) Captain America 無限之戰
f) Hela
g) Satana
h) IronFist Marvel Iron Fist

建議了解自己角色池先好揀制服

以下角色冇制服都勁 有就更強
問自己需唔需要更強角色 定夠用就算
a) Sharon Roger
b) Shuri (打WBU 就一定要)

4. 唔好買邊套制服

以下幾套電影就有新制服 唔好買
Antman
wasp
Giantman
Captain Marvel

以下幾套垃圾
serect war venom
Baron Mordo
Doctor Octopus

以下角色都係垃圾 買咩都冇用
Dethlok
Blade
Black Cat
Redskull
Daredevil
Green gobalin
garmora
MODOK
malekith
mockingbird
Kingpin
Nebula
Wong
Squirrel Girl
Crossbone
Lash

5.老手必買

a) Shehulk 打WBU
b) Shuri 打WBU
c) Inferno 打Ebony WBU (可能係 投資有風險)
d) Ebony 打WBU
e) Anti-venom打WBU

6. Avenger 無限之戰

a) Winter Soldier 必買
b) Black Order 如果冇練唔使買
c) Spiderman vs Ironman vs Captain 買邊套?
睇你影域缺咩屬 就買咩

唔追POST就等畀人屌
想問邊套制服有CTP拎?
屌好想買哂佢
但要儲晶買DX pack
破產啦屌
搵巴 呢篇都岩用 可以POST埋落去

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=12693&tnum=9&bPage=2

9樓張圖
成張都係橙同紫色 殺左我吧啦
ws係邊隻 我諗唔到
Winter Solider

睇你影域缺咩屬 就買咩
咁不如大家有心既話整番個兒登MFF 4.2VER 圖比新手望下啦
明白了
諗緊家下買邊套 比少少意見

卡片我好似差緊攻同忽防
仲有一張卡嘅位未放卡
買唔買雷神/洛基 去拎張卡好?

我考慮緊嘅係雷神嘅IW/雷神3 如果以上卡片嘅考慮係唔需要我就買IW

洛基我都唔知買唔買好 買左好似勁啲?但唔買又打到影域

shuri好似唔買都過影域

IM好似買左都係好脆片咁 可能打得多timeline比我覺得佢係廢廢地

想買嘅有
Groot (baby/teen) 好似baby回復好啲 teen好打啲 選擇唔到
wolverines 天啓
LOKI買左件新衫之後真係痴撚左線
guard break immune 中文係咩
如果customer gear 幾星先開始有???
如果買多一套制服應該揀邊套?
影域打到11層止步

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞