一齊分享下買bra心得!!!

722 回覆
976 Like 47 Dislike
屋企樓下有 但長期冇人 唔係好夠膽入去
我著玉如前係著佢,都唔錯,同wacoal 差不多
可唔可以唔好再吾
吾你老母
有無絲打都係肋骨外翻可以同我圍下爐呀
對ipad太細墮唔到但係外擴
其實會唔會bodibra細三四個cup數就等於正常size
我其實成日著68垃圾bra or 淨pad
但d黎講仲係好挺 rm都讚我胸型靚
Rm著上去都幾舒服,望落大左個形靚左
但遲下應該好熱 同六百元真係好貴
想試 her own words ,款好簡單好輕咁
應該平啲?
屌講錯 不是rm是h字頭個間
Staff幾好的
係 好想知正常size係乜
然後出去搵間有我size既買
bodibra係岩身但真係太貴
而so far試左好多間都未搵到真係fit既
唔想買bra買到破產
我都有睇
條女好寸,真心爬咗幾個月都爬唔晒d 文
跟佢講食supplements 好似真係有大到但唔食又好似會跌返
個胸有肉既,應該著咩牌子分別都唔係好大 ?
以上係我估架姐,我唔知因為我平胸
我試過好多牌子,基本上comment 都同大家差唔多

mm tst 店,冇肉都包得好好,一度可以著到換大一個cup, 但就真係次次俾佢話企姿,但跟佢企到成個猩猩咁。我都想轉另一間店試下。

人總會有好奇心想試下其他,但次次一試就後悔。
braoloxxx 著到壓平哂個胸,著左幾日就冇著。

pj day 人地話好好,但你會feel 到包得唔好,成個胸型好尖好怪

bodibxx 之前著左幾日覺得包得幾好,但問題係佢都會搞到你個胸好平同推上去咁,著埋衫就會覺得自己果個係胸肌,唉我仲一次買左個package 用唔哂

sherbraxx fb 之前有打手講好好著。佢會要你除哂衫同你度size, 講緊唔係淨係度胸圍上圍,而係果d 三角位,lin 既位置 等等,好專業咁。但度完佢俾個現成bra 我,我心諗咁頭先度到咁仔細有咩用?係好似幾舒服,不過都包得唔實。
大家點睇淘寶買bra?
係咪通常唔太好?
Pink連小淫娃
個陣啲姨姨都係咁講,兩年過去可以証明係真
去開邊間mm?
想知你地一般幾耐換新bra?
其實呢個post係分享心得
每個人個胸都唔同,都係參考下

人地岩既你未必岩,你岩既又未必岩佢

所以根本冇話邊間最好,唔需要咁介意
都係尖沙咀個間
冇乜特別就半年左右,或者覺得舊嗰個壓胸就會去試新碼
我會越著越離罩
但個bra又仲好新淨 就會唔想換住
就算依家買咗新 都掙扎換唔換好
lm
我又未試過離罩情況 但有呢個問題換下好,包得唔好都有機會胸走位
嗰日個阿姨一睇就話我依家戴緊嗰個唔啱我
明明好好肉 但係啲肉走哂位
依家決心要掉哂啲舊bra
樓主身材如何
好想試 不過我真係好撚鐘意無鋼圈
其實喺咪唔戴最好 聽過呢個講法
利申 巴打學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞