一齊分享下買bra心得!!!

722 回覆
976 Like 47 Dislike
68啲bra好撚劣 又易變形又厚墊 著開wacol
再之前着68啲濕尻bra 所以應該係34E 因為34D泳衣唔啱
68邊有出到e
瘦底AA cup去mm幫唔幫到手

AA買une nana啲少女bra?
之前68着36c 亂買
hollister泳衣d唔啱太細 咁大過d咪e lol 因爲肯定75圍係啱
68啲bra好撚劣 又易變形又厚墊 著開wacol

啲墊厚到必哂胸肉出黎
C杯好似a杯咁淺
Bodibra啲size就唔好拎出黎講啦
咁你平時係著34D?
再之前着68啲濕尻bra 所以應該係34E 因為34D泳衣唔啱
68邊有出到e
之前68着36c 亂買
hollister泳衣d唔啱太細 咁大過d咪e lol 因爲肯定75圍係啱

68嘅C杯你都著得落?
佢啲c杯淺到A咁喎 我覺得你似係over75圍先啱
Cda認真度過size先啦
不過真係唔知34e泳衣喺邊有
所以我啲副乳好大舊
着68係年幾前嘅事
肯定係因為去過幾間度都係75(成年前) 但D cup啲款好老所以無買
會㗎啦
上兩個星期先俾老母捉咗去bodxbra
短期內應該會買泳衣了
between我着jack wills泳衣都係杯位唔啱
Jack wills都著
咁你平時係著34D?
68邊有出到e
之前68着36c 亂買

68嘅C杯你都著得落?
所以我啲副乳好大舊
着68係年幾前嘅事
肯定係因為去過幾間度都係75(成年前) 但D cup啲款好老所以無買

啲sales亂度架咋
自己度啦,無bra時度,胸圍減下胸圍
咁你平時係著34D?
68邊有出到e
之前68着36c 亂買

68嘅C杯你都著得落?
所以我啲副乳好大舊
着68係年幾前嘅事

著68隨時令你背脊好多肉,反而杯淺
竟然 有便啲嘅地方買?
undercover有無絲著過 覺得點
藍田有間都係差唔多款 平好多
佢食水好深架 同埋唔太中意佢啲態度
岩岩買多左兩個矯型款
想問下你地訓覺會唔會戴bra?我覺得訓覺戴會唔舒服 依家係著sloggi既睡眠內衣好似sports bra咁但棉質 不過無乜承托力會唔會整壞個胸型
大細波 差唔多差一個cup點搞
唔會帶呀 成日已經俾個BRA包實
訓覺唔帶成個人解脫左咁
細個邊個帶教緊啲
敎到同大個邊接近就可以
我會加埋撥肉 推番岩啲肉
一邊啱戴/逼 一邊離罩
但揸落又唔係好大分別
離罩個邊撥多啲肉同敎緊番條bra帶
我着過RM 同satami,亦有去過細舖仔買矯型bra,即使試嗰陣包得幾好都好,點都係一郁就移位,好灰。RM嗰隻就唔係矯型,但好舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞