一齊分享下買bra心得!!!

722 回覆
976 Like 47 Dislike
我係上網睇見學生有8折,唔知有冇其他優惠
我去過mm買
平時其他牌子都著a,去到要著c/d
所以放心啦,你唔會係平呀
認真
唔好買啲奇怪色
酒紅/黑/軍綠
呢三隻色好lun sexy
係啊就係ig個間
本身諗住上門市買番3,5,7個
而家番屋企睇淘寶算
佢話我成個人重心太側重右邊
要曲一曲左腳膝唔好拉向後
然後我右邊膊頭跌咗落去要提高返啲
之後又真係發現右邊鎖骨同左邊大細超...
又話咩胸中間要窩落去...邊到要收返埋
有啲好抽象話企要用大脾力好似坐落去咁
其實我有時聽到一頭霧水
不過佢真係教得好用心
我都係用緊mm
樓主講既功能內衣褲子除咗咩太都有過
其他牌子係佢個到試就有效果,返到屋企就著唔返
但係mm 就自己都著到
暫時最好都係mm
會員生日月份有折
非會員生日當日去買都有折 好似75折兩套
就嚟生日打算去買
我都係用緊mm
樓主講既功能內衣褲子除咗咩太都有試過
其他牌子係佢個到試就有效果,返到屋企就著唔返
但係mm 就自己都著到
暫時最好都係mm
係!!!我都係鎖骨大細超
睇黎係通病
佢真係好用心教
女朋友個波有d尖,想問著矯形bra有無用?
lm
廿歲女仲係老母幫手買嘅
我又覺得bodxbra唔差喎 著完真係大咗少少 利申本身aaa
之前都係著開mm 不過心郁郁想試新嘢
bodxbra包得好啲,包到副乳,貼啲,推到好多肉去胸
不過我都係啱啱開始著咗無耐 遲啲再報告下係咪真係好著
btw mm都好好著,之前只係想試下其他新
著緊satami 著左幾年啦
因為大胸(85h)所以好難買bra
請問有無另外邊間都係有多d大胸size既bra
有碼果dSatami d款差唔多都買晒
想試下其他牌子
Bodibra個marketing真係做得好好
我淨係想講 satami啲size太少
睇過mm覺得d料同款都娘娘地咁 買唔落手
最後都係買返wacoal
又靚又舒服
男人先係胸圍嘅真正用家

lm學野
絲打們
想請教下
我今年18
冇乜資金買bra
但係想問下有冇啲平得嚟(大約二三百蚊左右)好過68
着左68幾年
初頭細個冇咁大68又冇咁大個墊嗰陣覺得幾舒服
依家真係着唔落去
唔該晒
LM想問下36C 27 36呢個身材絲打點睇
其實買bra最慘係個數同字母唔夾
宜家bodibra著緊32G(70G) 出面真係無咩實體舖有咁嘅size
要大過E就36以上
Bodibra個G係水分多嘅 之不過PJ 75E 都唔啱我著 都唔知去邊好
SATAMI之前買過 佢話有我size嘅得一款 但個bra又唔集中又唔靚 仲講到明廠唔會再做大size
我自己又信唔過網購bra 始終無得試
仲有最慘係啲bra越大越貴 老竇成日唔理解我點解買bra咁大開銷
搞到我次次買bra又肉赤又躁底
同老竇一齊去買去試咁佢未會易d理解
絲打你地誤會左啦 F以上當然難買 但點解C都話難買 係因為啲絲打太瘦 得60圍 市面上65圍已經少更何況60圍

btw A cup選擇唔少 睇你有無咩要求 例如laces款 光面款 包副乳 夾溝 先知brand啱你心水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞