一齊分享下買bra心得!!!

722 回覆
976 Like 47 Dislike
每次買兩個左右 輪住著
孖支笠!好靚嘅孖支笠!
換得咁密 學生表示有d難負擔
其實可以半年換一次都得既 一個著三個月左右
我之前去個個姨姨話一個bra著60日左右就無效
但我都無咁多閒錢換得咁密
好詳細
帶緊Regina miracle覺得麻麻唔係好包得晒d肉
之前試過bla bla bra都係垃圾三舊幾水洗兩洗就變型
咁你可以試下mm!
不過d款有d老土 無咩款式揀
我係一次過買10個
一年買一次, 買bra試bra太煩
好貴啊 一次過買好肉痛
我都係買mm
d姨姨真係好好人 又唔會侮辱你
又提醒姿勢要點樣改善
成日都聽試mm 見佢fb post 學生優惠有成8折
但我已經唔係學生 用正價好似好唔抵咁 但又好想試

peach john 款係得個靚字,搞嘢專用
blablabra 試過幾個,款唔特別靚,亦都唔耐用
regina miracle 最近買左set, 幾靚幾舒適
試過淘寶買mm 唔知係咪唔岩size 所以覺得無咩特別

試過braxxxxgie 覺得唔值 同埋個堆代號換算唔到出面啲size

Wacxxl 係幾舒服既 但無做到啲咩矯形

以家試緊sataxx 著左一個星期 都幾舒服 同埋真係包得哂無走副乳出黎
mm正價4,500一個 但真係唔錯
rm係我矯完形想試下 不過樓上有人話唔好著
買咩bra都好一定要親身試完先買呀

利伸 玩網購買bra掉過幾千蚊落海 無件岩著
成日都聽試mm 見佢fb post 學生優惠有成8折
但我已經唔係學生 用正價好似好唔抵咁 但又好想試

peach john 款係得個靚字,搞嘢專用
blablabra 試過幾個,款唔特別靚,亦都唔耐用
regina miracle 最近買左set, 幾靚幾舒適
mm正價4-500一個 但真係唔錯
rm係我矯完形想試下 不過樓上有人話唔好著
其實仲未知道自己應該著咩size
喺嗰個range 嘅size 都試均晒
無去試過咩?正常應該知自己咩size架
著32會太緊 著34要扣中間/最入先啱 好撚煩
但買34又感覺好蝕 suppose 係一開始扣最出 每過兩個月就扣入一格 半年就換新
之前拎去比人改 改完都係咁 扣唔到最出 屌
依家人又唔喺香港 啲bra又太鬆唔啱著
但呢邊啲bra一係好劣好似68咁 一係就帶太幼 買唔落手
mm真心正,都係著咗兩年返唔到轉頭。啲肉再撥返好啲再集中啲,同埋姨姨們好細心
AA~A cup 洗唔洗著胸圍?
波細但有副乳真係好難搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞