一齊分享下買bra心得!!!

722 回覆
976 Like 47 Dislike
我條女細到大淨係用500蚊bra 加上佢本身大 所以完全冇墜
我非常感激佢老母嘅堅持 我先可以享用堅廷巨乳
各位小妹妹 你地依家可能覺得肉赤 但多年後你絕對不會後悔 依個係長線投資
想問下蔡太喺邊?想過去睇胸
唔識揀bra 連扣bra都唔識
隻手成日彎去後面唔做乜鳩
三個扣成日淨係扣到一個
Blabla係大陸bra都好著
mode marie

題外話,
絲打們真係唔好信嗰啲矯形背心。
冇錯,著咗上身係好靚企得好直,
但係長期著住,肌肉依賴咗嗰件背心發力,
舊肌肉就會越縮越細,
結果就係你一除背心個身形就好肉酸

再者胸圍對副乳作用唔算大,
只係著咗全杯包咗舊副乳入去,
你睇唔到就以為收咗好多。
其實最有效就係做運動操返胸肌背肌組肌肉,
唔肯做運動就想有靚身型係天方夜譚。
沙田邊度?一田入面?
有冇諗過係胸骨問題 天生嘅 冇得改
之前係連登 bra post睇過
個胸就好似無係敗骨起屋咁
如果你敗骨係平 就會起到靚一靚
相反你係彎 啲肉就會斜去兩邊
前扣呢 不過我未著過前扣
我條女68 買唔到size
佢著wacoal 多

同埋佢話蔡太係on9嘅,從來都唔去
我著緊QMOMO
有時mydress減價買一送一或者半價都幾抵
不過缺點係網上買無得試 個人買跟翻自己size 唔使跟佢建議

涼感推推-拆咗bra帶都唔會跌 不過側有時會un住 但喺著一字膊或者背心真喺方便嘅
其他款都幾好 包副乳算包得好 唔易變形 (我手洗嘅)
肥仔波咩bra最好

利申:巴 應該有B
希爾頓中心
strong po leaze name
8字好正常咋wo
定係夾埋條溝個平面大到放到條J
即刻衝落街買幾個
68個啲bra真係屎嚟
btw真係好撚衝動
我就係著緊mode marie
但係我想講 次次都係洗幾次就變形
攞返去佢就話係我唔識洗
(我係放洗衣袋入洗衣機洗)

同埋啲款唔靚
利申:著咗一年幾 一直都想轉去試吓蔡太 不過無時間
坐言起行 頭先即刻去咗mm買
個姨姨幾好 佢拎咗啲款比我試
又教我點撥點著點剩 但喺呢度買個cup數大過之前喺satami & wacoal買 佢話之前個杯係細咗
所以我啲肉周圍走
咁貴都捨得落機洗
我手洗都驚洗得唔好
留名
睇左兩眼 樓主好似好認真分析 支持下個post

利申 男人 唔戴bra
有冇冇肩帶bra推介 夏天就到啦
放心,著一排就會改善好多。我之前都係細個唔識,自己明顯見到除bra都好以前好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞