一齊分享下買bra心得!!!

722 回覆
976 Like 47 Dislike
想問近排對波冇咁結實 淋咗軟咗 戴矯形bra有冇用
撘單問邊到買泳衣好
hollixter 34D唔啱
Bodibra啲size就唔好拎出黎講啦
咁你平時係著34D?
邊個會keep咁耐嘅單呀痴線
買嗰陣就知會唔啱將來有日會分享會俾人質疑佢係打手留定單咩 而且過咁耐嘅bra唔著/唔啱size留喺到過年咩
樓主都係拋磚分享下姐
我都想買mm
唔知咩登講bra都總有好多絲打讚
兩年前追完post買過MM 一口氣買左接近3k

戴完個型真係靚d 包得幾好 但一出汗就好焗好唔舒服 同埋我坐office 10幾個鐘 更加唔舒服 有時會覺得抖唔到氣

後尾試RM 一試不得了 勁舒服 係包得無咁好 不過都唔差
然後全部轉哂RM

btw MM d 褲仔好好著 一百蚊 但著到依家都無變型 勁正
屌你都真係好撚on9
兩三年前仲要已經唔著既bra會唔會有人留住

再講我話好著既
樓上都大把人覺得唔好著啦
咁咪等其他人分享下其他牌子囉
一定要著mm架咩
會 同埋其實多左舊副乳手臂睇落已經粗好多
個人覺得沙田間專門店幾好 買左兩年幾
mm夏天著真係有d辛苦
因為比較大件 又會有d緊
Bodibra 幾好喎
女朋友著左年幾,個胸好撚firm
但咩愈著愈大呀就假既
最緊要係適合對胸
agger 樓上個d只係個人意見
只係岩著貼身夠承托力就得
試過去蔡太佢要我除曬全身,連個bra都除埋比其他客睇,啲bra又冇咩特別,所以去左一次之後以後冇再去

而家帶左boxxbra幾年,認同啲bra好易wher,但係佢張我啲背肉同副乳撥返去前面。但係每次去,啲sales都會sell,只要話唔洗就得

試過去Wacxxl 話冇我碼所以冇評論
屌唔好呀絲打,你除左比佢睇仲要比曬全部客睇呀
佢明顯係巴啦

佢係就咁拉開簾睇你定叫埋人望你對波
我中3起就著trixxph著到中6 之後就買唔到size
年年有升級 我覺得唔會話定咗胸形/size先好買
哇佢食水好深架
叫埋其他人望波嫁屌痴線
料又唔係好,賣幾百蚊個都on9
下點叫人望 「喂大家一齊下呢對波幾核突!啲肉走曬去背脊!」咁?
佢叫隔離試緊既客過黎望我,但其實出面有好多客嫁,其實同「喂大家過黎睇下」係冇分別
點解會叫隔離個客走過黎望 有冇即刻遮胸
想問喺大阪買bra大家有冇介紹
遮都冇用,都睇曬啦
真係唔好去比錢買難受
咁大個人仲未試過試bra嗰時比啲sales睇到lin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞