一齊分享下買bra心得!!!

722 回覆
976 Like 47 Dislike
無鋼圈 見啲買家著完話好舒服
心思思想買
因為好多ig shop 都係淘寶貨
食水深
連登變態佬全面進場
好着啊
我反而覺得雖然好著但款有d老套
揀好耐先揀得落手
知道
今日都去買左兩個bra番黎
今日好撚多人等 mm 多謝你樓主
男人要喺舖外等,巴打你都係死左條心佢啦
睇av啦,一樣嫁炸
單身到60歲
到時女朋友個波會鬆同下垂
學定差唔多
佢啲咩收腹褲呀背心呀
同玉如同款 但賣貴一倍
想知bodibra啲size點convert做正常普通既size
因為係其他店從來無買到過岩既bra參考唔到
第一次着到fit size係bodibra
但真係太貴同好快要換 afford唔到
想知點convert再搵有無邊啲舖有類近既size
感謝各位
根本上係自己攞黎

你話基因問題 都無可能會完全平啦

肯定係青春期走去節食
屌我就係食得比任何女仔都多
好難聽
Input>output 會唔生肉?

如果係既話就勁啦

不過D女人就係咁狡滑
有冇聽過唔吸收啊 天生腸胃差嘅人就係食極都肥唔到嘅體質
營養師又見過中醫都睇過 腸胃唔吸收點有肉出黎

利申:瘦底健身撚
聽到食極都肥唔到既體質就把鬼火
知唔知乜野叫少食多餐?
食得比其他女仔多野?一日三餐每餐食勁多野既話大把人都肥唔到啦
仲要見埋營養師同睇中醫 我都笑左
腸胃唔吸收完全同你生活作息同埋食野規律係有關
運動又做得少,先天已經輸人,後天又唔努力就賴基因
你係有心想改變點會改變唔到?
台灣網有類似款?
冇得試真係唔會買
把口咁衰
好多絲打都覺得麻麻既boxxbra我自己著完真係有改善(背肉、副乳問題) 個胸都比著呢間之前大左同胸形靚左
不過可能因為我轉呢間之前係著垃圾68
我自己只會用手洗 (sales都話唔好機洗)
同埋我唔係成日洗 所以唔洗好似佢suggest咁換得咁密
因為有時著d闊領/低胸既衫會露出黎所以唔係日日著
但我覺得間唔中著都幫到keep胸形
價錢的確係太貴但我覺得唔係完全唔值得買既

黎緊會試下mm
我覺得vs 都幾好穿
想問下得一層lace個種超薄杯款穿耐咗會唔會下垂

咁岩訓吾著 睇下ig
點知比我見到呢個po
實在太平 燒起左我又買bra既意慾
各位靚靚絲打快啲一齊買

利申:不是打手 真金白銀自己錢買 純粹咁岩見到益大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞