[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
yo shan 好想睇哂Next door 但55 week之後無字幕睇唔到
佢closing door 都做得好好
認同ond 冇乜人理聖南, 但其實佢d 性格先岩響terrace house 生活, 輕井駅e 輯其實真係幾悶, 佢地都冇交感溝通咁
安未真係第二煩膠黎, 一係go 一係reject 人啦, 響度撚人咁
睇完wk15 希望shion 係真心鍾意冴bb, 佢e 一對已經係今輯既清泉
用bilibili 個別 search,有去到 63
或者呢度
https://tecchanhouse.wordpress.com/
學似有主持識人話齋,安未可能無乜做錯(?)現實就係嘅,你有少少樣鍾意幾時同點樣回係你自由係人地中埋去,但而家係做節目呀,乜撚嘢都唔做,連flirt吓都無日撚日行嚟行去浪費咗1/6個成員位

我覺得佢同雄大真係天下無敵,男方女方嘅極品,男就貫徹廢柴mk唔進取,女就港女自私撚化人

另外而家滑板同歌手同咸濕大叔無咩分別,見人20歲妹妹仔就起哂痰(咁耐都未醒),係嘅可能無咩選擇.... 加埋聖南條瑜珈片......
其實係人既問題
尋日睇左你SHARE 出黎湘南篇既頭幾集
第一集班人已經叫熟左
東京篇頭果一兩集已經FLIRT 中田同醫學生

E家輕井駅篇D人好個體, 冇乜交流咁
其實有D 想安未走, 換個爽爽直直既女仔返黎
點解netflix 無更新輕井澤果季 去到第8集之後就無左
香港netflix 係一季季咁更新
下一次再更好似係5月尾

希望今輯會長d 啦, e 家一輯比一輯短

BTW, 有冇同好
睇到week 15
好彩snowboard仔最後終於識醒
真係多謝Ami個幾句說話 超mean完全唔經大腦講野
最後snowboard仔黎一招絕地反擊
:我就係鍾意自己留鬚 關你鬼事
做自己 唔再係一個咸濕呀叔了

Ami超自我中心 完全活係自己世界
應該冇人會溝到佢 除非佢自己本身都鍾意你
呢啲女過人世應該會好痛苦
快啲畢業 換過個energetic啲既女好過啦
唔知Ami床上係咪都係死魚一條呢
有冇人搵到聖南瑜珈片字幕版
好想知佢地講咩
但佢話對佢同班男同學嘅感覺係欲しい喎
真心好撚煩膠
其實以女黎講, 我鍾意走左果個
可惜同ex 友誼波同畢左業
終於睇晒 Boy and Girl
原來亞漫同黑妹仲一齊緊
太好了
諗起政子一開波唔係揀佢 (覺得甚至唔想揀佢)
又係我囉,舊版我會揀同桃子一齊
性格一級好女人(但唔好再整形了)
因為亞漫都幾可愛啊
傻頭傻腦咁

俾佢性格吸引, 雖然我唔鍾意娃娃音
元氣係playboy 樣, 但響鏡頭前面都幾好仔
筧美和子 不二之選
之前先有套日劇做人情婦 勁大波
btw momo-chan 岩做女性朋友
最後阿叔爆seed 係冰場佢地兩個老尷到呢。。。
week15最後1分鐘真係
硬係覺得shion係扮野咁撚Tsubasa博出位
松川佑依子都好正
不過退出左演藝界了
我估未必既
so far TH都未出現過世界級渣男
頂佢舊版有排先睇到尾
要睇哂先想去睇電影版
而家卡著
我未睇ND 之前已經睇左CLOSING DOOR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞