[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
飛機仔同聖南已經一齊左 睇ig
Netflix仲要整左條seina錫仔合輯
希望noah真係佢個last love啦
望住佢地係play room依泣
同shion冴b完全兩個feel
一d戀愛既感覺都冇
棄得
follow左d人ig好易劇透

無日本vpn既話睇邊更新最快? 周圍都係去到week31
有無link
想問各位知唔知boy and girl in the city week30 尾, 美咲同光表白時個首歌名?
因試揾個官網既song list都唔係個首......😅
今個星期BILI仲未有更新
聖南同飛機仔錫到停唔到咁 如果冇鏡頭嘅話應該已經即刻做左 仲即刻去開房 佢地真係幾渴求對方
可能之前好辛苦地下情緊
又要配合yui扮乜都無發生
都就黎完 聖南同飛機仔快啲畢業啦 想睇新女

佢地啲互動好可疑 唔似係shohei走咗先開始有野

關係好sexual咁 無傾過計嘅鏡頭 最多係noah hangover聖南搵藥畀佢

yui taka話佢地收埋唔好都正常 大家上得黎都預咗係互溝
默認會光明正大喺鏡頭前approach +會share lum邊個咩進展

就算佢地一開始就發展都無人會話 公平競爭
而家咁樣一路聽人分享 一路個心笑人傻仔係幾衰

快撚啲換走聖南條整容雞 唔想再見到佢
10月9號香港出part 4
太好喇 冇vpn 等得好苦
yui
扮gay食女
bi男應該兩邊都唔討好喎
岩岩睇左31 32
想聖南同noah快d畢業好過
佢地應該一早有暗湧
成員都有講佢地camping 一齊消失..
Noah 無喇喇對yui 態度變得勁快
加埋翔平仲係度...
唔敢講果果陣就好有野但一齊消失得都唔簡單
佢地真係肉食配肉食
快啲走喇

個bi 同一開始19歲個男仔好似樣
仲睇緊Aloha
大志求左婚
Chikako 真係好正
大志求婚片 條友又用note寫低流程 同表白個陣一樣
https://youtu.be/lLwyL8gQgyA
仲搬去LA 佢係咪仲想做演員
佢地真心鐘意比人睇自己拍拖 抵多曝光率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞