[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
如果用電腦睇係咪要改ROUTER D SETTING?
岩岩睇完都會男女 好空虛
有冇人知道NETFLIX國際版46集 大約17分鐘
半田同夏美返返間屋果陣播果首BGM係咩歌
shion 唔好hurt 冴bb呀
總覺得呢條友好鬼(或者跟劇本)
佢係對翼冴咁無興趣就無可能約同一條友咁多次,仲要開聲話人sexy

死都要戲劇性中間話無feel,翼冴做啲嘢又話有feel,痴孖根
本身識同想做model應該都有一般審美觀
唔覺得佢識欣賞翼冴份純真

btw 聖南係算好,但越睇越似人妖 佢之前約返嗰個 hana 都好老
未睇到咁後, 尋晚先響B站見到有WK12 之後果D

其實客觀咁睇, 今季既人係比較慢熱同被動(相對IN THE CITY同ALOHA)
聖南ED咁鮮明既角色希望俾到多D火花出黎

另外睇HAN SAN個IG, IN THE CITY既人之前去左輕井沢, 希望有集會影佢睇探班啦
幫你睇左, 但真係唔知

但果集既SONG LIST係E 幾隻

さよなら、青春
泉まくら

Keeping Your Head Up
Birdy

Wow
Beck

Return To The Moon
El Vy

FOLLOW YOUR HEART
Rickie-G

Come And Go
Michael Kaneko
我有試過逐首聽過呢個LIST 但應該呢個係日本版 國際版唔同
但都唔該你先!
boys & girls in the city 最空虛真係HAN SAN 走
係有少少估唔到佢會喊
一直都係大哥哥,而且鏡頭感覺做自己嘢多
但佢真係好charm
Han San 係咪個建築師
係呀
完美先生
想問下Boys × Girls Next Door邊到有中字睇
好似冇
已經睇哂東京篇夏威夷篇
英文唔係睇唔明但硬係睇得冇咁過癮
追輕井沢吧
等緊第二季啊
即刻搵黎睇先
冇人做LIST啲片好亂
淨係搵到WEEK13-15
為方便,我寧願睇英文
一條link已前55集
http://www.bilibili.com/video/av20709014

睇咗最新嗰集 OND 同 ND 第63集
OND: 聖南個感覺好似佢地阿婆咁 有一個shot係聖南段留言,但總覺得無人理佢
雖然段瑜珈好正 兩條麻甩佬唔知講乜,好似成日聽到sex呢種字

Shion 會唔會又玩觀眾,總覺得係Netflix 派嚟拎收視,撩鳩翼冴
安未食屎,煩到喊,成日等人追又無都唔做厭世樣浪費大家時間

ND:新人城府好深 著件樽領!噢賣桔
雖然maimai似撚化tecchan ,但仍然好可愛
由maimai呢一役後都feel到tecchan 成熟咗唔少
P.s.一諗起yo shan 死,睇到佢啲笑容都唔多舒服........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞