[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
非日本版出season3
第一集就大波妹
Mayu 真係好進取
我係仔都比佢嚇親...
何況有錢仔應該見唔少呢啲女...

Yui 暫時浯覺有咩大問題...
但佢係想傾就直接同mayu 攤開講喇..
成日委屈喊

聖南同唱歌大叔幾好呀
大叔錫佢果下幾man 丫..
超出聖南預期....好似可以發展下
好撚正 幾時再出
中村一開始教仔其實幾好睇 依加好悶
香港netflix 原來出左S3
新黎個大波妹側面咁似達哥

唔似呀嘛 好撚大波
睇完第三季
mayu假撚到仆街
見靚仔就仆住去
成日扮可愛又扮唔覺意跳
係度震個波
唔怪佢個人無朋友
除左毒撚同鍾意大波既人之外應該無人鍾意佢
yui個ig 啲hater comment多到
睇到後期 完全覺得yui迫走左大波妹
還我大波妹
啱啱開始睇第二季,雄大真係好on9 但估唔到套嘢咁好睇
yui 一開始賣PURE就贏左大波妹, 有錢仔開頭就落左疊
之後既手段只係盡量保持戰利品, 好正常

除非有錢仔起初無咁快表態, yui & 大波妹仲係拉鋸階段, 咁先有得講話yui機心重
*yui一早講係佢有另一面...
睇未公開片段 Yui成日強調自己"單純"
但俾mayu睇到 佢ig會落bar同染頭髮等等
Mayu 自己衰太chur
唔覺無Yui Mayu會得米
非日本版?
係咪即係cut晒前面,第一集就出大波妹 睇到聖南老師登場,停唔到
https://youtu.be/Xwqflqjp7fc
班crew都知唯一有睇頭個對走左
突登搵返佢地拍

好sweet呀真係
都係扮清純..有機心果啲
真係好鬼sweet
男神
diu笑死
yui ig係咩
好想睇下d cm
睇到week25,中間yui 同taka傾完之後出返去揾mayu,同mayu講既野顯得yui 好奸好恐怖,mayu返入房個陣yui仲係到偷笑 慢慢發現佢都幾有機心
聖南愈睇愈正 雖然都睇得出佢整過
但好有女人味

kiss 完果晚番去壁爐隔離果幕
真係勁有戲
班日本主持提番佢呢度 笑到我katkat 聲
Yui 淨係第一集已經覺得佢講野好撚假
week 28 yui 睇佢個不爽表情真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞