[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
我都想睇下有冇jet blue
終於有時間睇
睇到後面覺得Mayu有啲慘
雖然成個痴女咁又冷面貼熱煎堆 但個人幾真
Yui啲機心重到

個有錢仔好仆街 笑乜撚野
翔平好慘 明明係好男人 睇到好心痛
之前仲幾鐘意聖南 點知原來咁扮野
睇咗36 Week:

滑板仔靠性格受歡迎過靚仔 真係同guy性格好似
靚仔喺人生日Party講啲沉重野

化妝師約人一齊沖涼係咩玩法
我自己都les 如果女仔唔想喺我面前換衫/沖涼我好理解
日本人唔避忌呢D係咪好平常
滑板仔幾正 佢同yui買餸嗰段好可愛
個靚仔講啲野太on9 好難接落去
但係新黎依班人令到成間屋嘈左好多好似大學啲hall咁

靚仔個背景真係打左個突
睇完aloha覺得好撚正
未睇過其他,最新嗰輯好唔好睇?
lm
睇左35咋 Terrace House d Staff 咁鐘意搵板仔 [sosad

BTWhttps://youtu.be/KFbL0MuTbEE]
新女幾正
新女又瘦又有波
個樣仲要靚
堅正
邊度有36睇
夏威夷 最正
D人又靚 又多drama
高冷Lauren
Yuya同Avian姐弟戀 Avian性格好正
Niki同Guy錫
大志瘋狂溝女 又比佢溝到件正既
Mila其實都幾正 但佢加入真係純粹做過境
Ah-man個死廢青係咪同條女散左?
vpn
有英文字幕
七月嗰陣masaro ig 話散左
Yusuke好慘 成日畀人叫彈啲野助興
Mila走係因為Guy對佢無興趣
Wez好好笑 極想做黑人 出埋啲歌全部nigga nigga

cheri大志係好多drama 但大志啲偽君子格仲難頂過cheri
cheri周圍搞 起碼兩條仔都知咩事

大志約完A一次 乜都唔暗示/等下 仲同其他人講同A好夾好有興趣
一見到B黎 直接喺A面前約B出去
除左溝女之外完全唔覺有其他追求 只係做過荷里活Waiter角色就向Yuya訓話 話人懶散

唔識其他啊 我跟個網整就好快搞掂
比人劇透左聖南同二世祖一齊, 搞到教堂個個位完全無緊張氣氛, 如果我唔知, 一定睇到屌哂出黎
永遠都係睇完先好入POST架啦
唔係呢道, 係屋企隻老虎follow哂佢地ig, 所以見到................之後又忍唔住話我知
咁無計, 只好早睇過佢反爆劇情俾佢聽
opening new door 淨係FOLLOW 左翼B同Shion
而家完全唔敢follow, 等真係大結局之後先follow
走左既follow 都ok 淨follow 左頭果批
Mila 走睇話係比人捉到未成年飲酒比人趕走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞