[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
TH 班人好後生就有曬夢想, 睇返我自己
我而家最接受唔到係見過人講 new door班人感情最深厚。現實唔知,但我睇咁耐,首先係用咗好多筆墨講戇鳩雄大嘅柒,同安未嘅女人煩,shion同tsubasa我到而家都覺得係指引,尤其shion明明鍾意肉慾,中間亦講過對tsubasa無興趣,後尾我腹黑覺得佢有在意comment想追返tsubasa。如果諗好啲,可以話佢真心,又或者真係睇上咗tsubasa嘅性感

另外就係嗰兩個咸濕阿叔,咁多集死口話安未好可愛好可愛,到人地就以為佢地會覺咩了解個女仔多咗定點,又係話人好可愛,根本只係兩個阿叔喺度貪靚妹正,聖南就當兄弟,shion 翼就自成一角,根本悶到痴肺。而家有個養眼叫做有啲作用,無論視覺上定作用上,因可睇多啲shion個人,立體啲
TH 班人好後生就有曬夢想, 睇返我自己

唔知你有無同感
其實我有一段時間,一路反思自己有幾懶幾失敗,同時間亦正面諗自己仲有無嘢可以補救吓,令自己生活推進吓
畢竟生活圈子窄,靠th睇吓人地嘅生活都有刺激
師兄你幾大?
師兄你幾大?

三十零了,但同細個諗嘅大人生活灰暗幾多。唔知你地係咪細個啲
連食兩野檸檬 (女醫生同亞里沙)都好撚下
香港地講夢想其實好慘下

TH d 所謂 Model 都要炒下散撈下地盤

夢想有時都要開飯
有冇人知Aloha個Ukulele肥仔出左Pool未
完全搵唔到消息
每次一見到佢出場就覺得好有喜感
都唔係好柒姐 佢好矮咩
出pool 未就唔知,不過出左碟同出左名
但真心望落好好仔,好單純
Ukulele又好勁
但自從佢一開始俾人當工人使就揮之不去佢著夏威夷恤衫幫人服務嘅精神
同Lauren date 好慘。 睇戲果陣無交流,諗住食飯果陣傾下計,點知比人放埋飛J

一個人獨自吃飯果幕好sad
同Lauren date 好慘。 睇戲果陣無交流,諗住食飯果陣傾下計,點知比人放埋飛J

一個人獨自吃飯果幕好sad

算吧啦,根本唔同世界
首先lauren似要同好成熟(仲要有art sense)嘅男人一齊,yusuke就典型華人細路,除咗自己好在行嘅嘢就自閉,怕乜怕物,俾盡 lauren(或其他女人)同佢食飯應該都係好禮貌同朋友(姊妹)式傾計
今季我覺得係最悶既一套
原本班底完全冇火花(除左SHION同翼條感情線)
MK 仔同安末就ON9既, 一個就弱智, 一個就公主
SHION同翼就自成一角
阿叔同日韓女就顧住自己BIZ
你見佢地一齊活動食飯爭女既時間少之有少
我三中, 返工放工一份牛工
高不成低不就咁囉
佢係D一早成左名, 就扮曬大支野果D, 但班女唔受E套
太田光, 其實佢幾靚仔
可以淨係靠藝能界生活既係咪得田森美咲
俾人friendzone左啦一早
lauren 實在好正
lauren 實在好正

Lauren成副偈樣同身材甚至才能都好正,但果然好藝術家性格,感覺好難傾計 得人無所用
太田光, 其實佢幾靚仔
可以淨係靠藝能界生活既係咪得田森美咲
太田光個pk,開頭又話鍾意人,到美咲ok開始熱情(嘩,頂,著性感衫嗰度我根本淪陷咗)佢就收皮,直頭去到最浪漫啲地方嚟dump人
ALOHA 個景好正, 個生活環境好似好理想
我計角度係GOOGLE EARTH搵到間HOUSE
https://youtu.be/T1wgtQtFMVI?t=4m20s
有睇舊版嘅,感受一吓早期 tecchan 嘅柒 啲女反應一流
https://youtu.be/tX_tH5BiztA?t=7m49s

未睇過舊版嘅巴打就睇吓以前嘅聖南

呢啲 side story 幾好睇
睇到2012 week 7, 聖南真係杯不離手一返屋企就要飲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞