[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論

1001 回覆
38 Like 5 Dislike
佢個髮型真係唔係好多女仔carry 到
嘩 week 18最尾有催淚彈 冴b
硬係覺得sean都係好假 無火花咁
睇到2012 week 7, 聖南真係杯不離手一返屋企就要飲

唔識日文,但好似曾經睇過話佢鍾意飲完個心溫暖啲嗰種感覺
聖南根本係酒鬼 酒上癮
上左? 求link
聽聞成日飲酒會老化得好快
但佢有練yoga,平手
B 站未有喎
今集真係幫shion洗底咁
有了
搵到了
睇完了 睇到尾想喊
嘩屌, 最尾有洋蔥既

貼多次爸爸出黎

冴b真係好傻
孝順女
Reddit 有好多呢d討論

我自己覺得平時已經最少四支鏡頭在場,群戲可能唔止。 因為佢地次次無論坐企行食傾計,個位都擺得好靚度過晒一樣,又有close up 又會有時zoom去佢地手上拎住既野。

不過要佢地咁多cam man 咁多支鏡頭下面傾計傾得咁自然,應該好難 。 佢地d對白仲要好日常真係人類會講既內容黎, 佢地唔係全部都專業演員黎,點樣拍真係好迷。
冴b
睇佢打比賽好緊張好熱血
開心過後估唔到背後有咁既故事
爸爸
之後到佢畢業既話一定會喊死

個mayu黎左唔係好耐就喊
佢真係好識玩
2012個套有無中字
B網中字得5集
機心好重 屌呀
黎左一陣 同shion街都未出過
已經好似俾人搶左條仔咁喊
btw 兩個阿叔又開左厹mode
小翼
好似無,頂龍因為akb饅魚所以頭12集有fans向中文,你試下條link仲得唔得?
http://wiki.akbfun48.com/index.php?title=Terrace_House&variant=zh-hk
機心好重 屌呀
黎左一陣 同shion街都未出過
已經好似俾人搶左條仔咁喊
btw 兩個阿叔又開左厹mode

我唔敢相信一個大波靚性格開朗嘅女仔入娛樂圈唔俾人玩到爛
但第二日就喊會唔會太浮誇,會唔會又太蠢。
狗公x2 真係無得頂,將terrace house變到淫竇咁,尤其31歲喺檯扮正經嗰幕,真心,大家男人睇得出,最淫係呢種
睇到 b&gnd week 17, 原來宮城係日後亞曼去打拳既拳館教練!!
係架
有好多connection
小翼一定要贏
所以建議叫你地睇舊版先,有多少少體會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞